Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Annemieke Augusteijn

Annemieke, gediplomeerd leerkracht en Remedial Teacher in 's-Hertogenbosch, is de bedenker van Mijn Superkracht. In de begeleiding van haar leerlingen zet zij ICT in om de kracht van kinderen zichtbaar te maken.

Cora van der Veldt

Iebel: Individuele begeleiding bij leerproblemen in het po. Mijn praktijk is in de Hilversumse Meent. Ook creatief in het vinden van werkwijzen die aansluiten bij de interesse van het kind!

Esther Boonstra

Vanuit mijn praktijk ABraCaDabra help ik kinderen om te leren met een toverformule! Gediplomeerd Remedial Teacher, Geregistreerd bij de LBRT, Dyslexiespecialist, Leren Leren Trainer, Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs, Bikkeltrainingen, JaMaRa Rekencoach, Reken Remedie Speciali

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.