Mijn Superkracht.nl

Webinar "aanvankelijk lezen en TOS"

door Maartje Thoen, maandag 10 december 20:30

Voor een kind met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is leren lezen extra belangrijk. In het webinar van 29 oktober heeft Maartje Thoen, logopediste en leesspecialist, al veel informatie gegeven over de invloed van lezen op een TOS en andersom. Helaas kan het leren lezen voor een kind met TOS extra lastig zijn en dit proces vraagt dan ook een zorgvuldige begeleiding van ons als volwassenen.

Maartje heeft een ruime ervaring in de begeleiding van kinderen met een TOS en leesproblemen. In dit webinar zal zij ingaan op de start van het leesproces. Valkuilen en tips bij het (voorbereidend en) aanvankelijk lezen bij kinderen met TOS worden in dit webinar met jullie gedeeld.

Bewijs van deelname

Na afloop van het webinar ontvang je een reflectieformulier. Wanneer je dit ingevuld terugstuurt en erop aangeeft dat je graag een bewijs van deelname wilt ontvangen, sturen wij je na ontvangst hiervan binnen 5 werkdagen dit bewijs.

Let op: hoewel wij uiteraard vast van plan zijn dit webinar te verzorgen op de geplande datum, kan het toch gebeuren dat wij het webinar moeten afzeggen of verplaatsen. In dat geval ontvang je uiteraard geen bewijs van deelname voor deze datum.

Datum: 10 december 2018

Tijd: 20:30

Kosten: €6,99
Door je hier aan te melden, ga je verplichting aan om te betalen. Als het webinar onverhoopt niet door kan gaan, ontvang je uiteraard je geld terug.