Mijn Superkracht.nl

Webinar "Voortgezet lezen en TOS"

Het uiteindelijke doel van het leren lezen is het begrijpen wat je leest. Voor kinderen met TOS kan dit best een uitdaging zijn. Wellicht kunnen ze een tekst technisch ontsleutelen maar stranden ze in het begrijpen van de tekst. Hoe zou je hiermee kunnen omgaan?

Maartje Thoen is logopediste en leesspecialist en heeft een ruime ervaring in het begeleiden van kinderen met TOS. In dit webinar wil ze met je onderzoeken wat je deze leerlingen zou kunnen bieden.

Link naar de opname

Kun je niet live deelnemen of wil je achteraf alle informatie nog eens rustig bekijken? Dat is geen enkel probleem. Na afloop van het live webinar ontvang je de link naar de opname, zodat je het webinar ook op je eigen moment kunt bekijken.

Bewijs van deelname

Na afloop van het webinar ontvang je een reflectieformulier. Wanneer je dit ingevuld terugstuurt en erop aangeeft dat je graag een bewijs van deelname wilt ontvangen, sturen wij je na ontvangst hiervan binnen 5 werkdagen dit bewijs.

Let op: hoewel wij uiteraard vast van plan zijn dit webinar te verzorgen op de geplande datum, kan het toch gebeuren dat wij het webinar moeten afzeggen of verplaatsen. In dat geval ontvang je uiteraard geen bewijs van deelname voor deze datum.

Datum: 25 maart 2019

Tijd: 20:30

Kosten: €6,99
Door je hier aan te melden, ga je verplichting aan om te betalen. Als het webinar onverhoopt niet door kan gaan, ontvang je uiteraard je geld terug.