Mijn Superkracht.nl

Agenda

WebinarsWebinars, cursussen en bijeenkomsten 

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen, bijeenkomsten en webinars die Mijn Superkracht organiseert of waar één van de aangesloten begeleiders (een deel van) het programma verzorg. Elke link verwijst naar de pagina waar je meer informatie kunt vinden en waar je je kunt aanmelden.

Live een webinar volgen of aanwezig zijn bij een bijeenkomst

10 december 2018 -20:30, webinar "aanvankelijk lezen en TOS" i.s.m. Maartje Thoen

14 januari 2019- 20:30, webinar "Leesmotivatie en TOS" i.s.m. Maartje Thoen

8 februari 2019 - 9:30, webinar "De sociaal-emotionele gevolgen van een leerstoornis zoals dyslexie of dyscalculie" i.s.m. Adelien Bergman

9 maart 2019, netwerkdag aangesloten begeleiders

25 maart 2019 - 20:30, webinar "Voortgezet lezen en TOS", i.s.m. Maartje Thoen

Door je hier aan te melden, ontvang je regelmatig een mail met daarin onder andere de informatie over nieuwe activiteiten.

Trainingen

"Ontdek je eigen Superkracht!"

Wil jij gebruik gaan maken van de online leeromgeving van Mijn Superkracht? Zorg dan dat je goed van start kunt en neem deel aan één van de trainingen waarin ik je laat zien hoe je van Mijn Superkracht ook jouw Superkracht maakt.

De live trainingen (regio Den Bosch) vinden in het schooljaar 2017-2018 plaats op:

  1. 17 april, 15 mei en 12 juni 2018

De webinars kun je volgen op:

  1. 18 april, 16 mei en 13 juni

Bij elk webinar kun je kiezen om om 9:00 of om 20:30 deel te nemen.

Wat zijn webinars?

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet. Wil je meer weten over webinars in het algemeen, kijk dan hier

Later de opname bekijken

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

cursus