Mijn Superkracht.nl

Agenda

Mijn Superkracht organiseert regelmatig webinars, cursussen en bijeenkomsten voor ouders, leerkrachten en begeleiders met een eigen praktijk. Op deze pagina vind je meer informatie en de links naar deze activiteiten.

Webinars

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet. Wil je meer weten over webinars in het algemeen, kijk dan hier

Later de opname bekijken

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

Mijn Superkracht, samen kom je verder!

Als professional met een eigen praktijk mis je misschien wel eens het hebben van collega's. Het is heel fijn om af en toe even snel te kunnen overleggen of een vraag te kunnen stellen. Wij werken daarom 2 keer per maand samen op een openbare locatie. Jij kunt hier ook bij zijn! 

Klik op de knop hieronder voor alle informatie

Activiteiten van het netwerk

De begeleiders die gebruik maken van de leeromgeving van Mijn Superkracht, vormen samen ook een actief netwerk. Als je wilt kun jij hier ook gebruik van maken, bijvoorbeeld door deel te nemen aan de netwerkdag of de basistraining BHV.

Klik op deze knop voor een overzicht.

Op de hoogte blijven

Door je hier aan te melden, ontvang je regelmatig een mail met daarin onder andere de informatie over nieuwe activiteiten. Als extraatje ontvang je dan bovendien ook een aantal downloads, zoals een e-book over Cito-toetsen en voorbeeldbestanden voor begeleiders.