Mijn Superkracht.nl

Agenda

WebinarsWebinars, cursussen en bijeenkomsten 

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen, bijeenkomsten en webinars die Mijn Superkracht organiseert of waar één van de aangesloten begeleiders (een deel van) het programma verzorg. Elke link verwijst naar de pagina waar je meer informatie kunt vinden en waar je je kunt aanmelden.

Live een webinar volgen of aanwezig zijn bij een bijeenkomst

 

1 januari 2019 - 9:00, webinar "Dat gaat (bijna) vanzelf!" (over het automatiseren van rekenvaardigheden)

8 februari 2019 - 9:30, webinar "De sociaal-emotionele gevolgen van een leerstoornis zoals dyslexie of dyscalculie" i.s.m. Adelien Bergman

9 maart 2019, netwerkdag aangesloten begeleiders

25 maart 2019 - 20:30, webinar "Voortgezet lezen en TOS", i.s.m. Maartje Thoen

13 april 2019, gebruikersdag aangesloten begeleiders

 

Door je hier aan te melden, ontvang je regelmatig een mail met daarin onder andere de informatie over nieuwe activiteiten.

Wat zijn webinars?

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet. Wil je meer weten over webinars in het algemeen, kijk dan hier

Later de opname bekijken

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

cursus