Mijn Superkracht.nl

Agenda

Mijn Superkracht organiseert regelmatig webinars, cursussen en bijeenkomsten voor ouders, leerkrachten en begeleiders met een eigen praktijk. Op deze pagina vind je meer informatie en de links naar deze activiteiten.

Training begeleiden via videochat

Vanwege de coronacrisis stappen steeds meer begeleiders over op begeleiding via videocht, zodat ze toch hun leerlingen kunnen blijven begeleiden. Maar hoe doe je dat als je geen ervaring hebt met videochat? Speciaal voor wie zich hier zorgen over maakt, verzorgt Annemieke Augusteijn hier een live online training over. Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

Webinars

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet. Wil je meer weten over webinars in het algemeen, kijk dan hier

Later de opname bekijken

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

Activiteiten van het netwerk

De begeleiders die gebruik maken van de leeromgeving van Mijn Superkracht, vormen samen ook een actief netwerk. Als je wilt kun jij hier ook gebruik van maken, bijvoorbeeld door deel te nemen aan de netwerkdag of de basistraining BHV.

Klik op deze knop voor een overzicht.

Op de hoogte blijven

Door je hier aan te melden, ontvang je regelmatig een mail met daarin onder andere de informatie over nieuwe activiteiten. Als extraatje ontvang je dan bovendien ook een aantal downloads, zoals een e-book over Cito-toetsen en voorbeeldbestanden voor begeleiders.