Gebruik jij bij het uitleggen van een bepaald onderwerp vaak dezelfde video's en opdrachten? Of volg jij een bepaalde methodiek waarin dezelfde lessen steeds in een vaste volgorde aan bod komen?
Zou het dan niet handig zijn als je die gedoseerd naar je leerlingen kunt versturen, bijvoorbeeld 1 opdracht per week, zonder dat dit je elke keer veel (extra) tijd kost?

In dit webinar laat ik je 2 manieren zien om een in meer of mindere mate geautomatiseerde training in te richten. Na dit webinar kun je zelf kiezen welke manier je kiest, afhankelijk van hoeveel interactie je wil hebben met je leerlingen.
​​​​​​​
Voor de volledig geautomatiseerde training laat ik je in dit webinar 1 softwareoplossing zien, namelijk degene die ik hier zelf voor gebruik. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden, een aantal hiervan zal ik noemen en ik noem een aantal bronnen om hier meer informatie over te vinden.

Praktische informatie

Wanneer woensdag 29 juni, 20:30

Voor wie voor remedial teachers, logopedistes en kindercoaches die regelmatig een vaste reeks lessen of opdrachten geven

Kosten €7,50

Door Annemieke Augusteijn, Mijn Superkracht

In 2009 begon Annemieke haar eigen praktijk. Die praktijk is inmiddels uitgegroeid tot Mijn Superkracht en hiermee heeft ze het zo druk, dat ze zelf geen leerlingen meer begeleidt. In plaats daarvan beheert ze de online omgeving en ondersteunt ze de aangesloten begeleiders op het gebied van ondernemen, marketing en promotie.

Aanmelden voor activiteit