Mijn Superkracht.nl

Begeleiding

Na het onderzoek gaat je kind onder begeleiding van de remedial teacher 12 weken oefenen met de zaken die het moeilijk vindt. Het is de bedoeling dat hierdoor de leerachterstand kleiner wordt.

Op welke wijze deze begeleiding precies verloopt hangt af van de gekozen abonnementsvorm.

Online begeleiding

Je kind maakt gebruik van zijn eigen online leeromgeving. Hier geeft de docent opdrachten en je kind voert deze op papier of op de computer uit. Je kind kan hierbij gebruik maken van instructiefilms en als het vragen heeft kan het de docent berichten sturen.Wanneer een opdracht af is, levert je kind die opdracht digitaal in en de docent kijkt deze na en geeft als dat nodig is nog extra informatie.

Remedial teaching via Skype

Je kind maakt ook gebruik van een eigen online leeromgeving. Naast alle mogelijkheden die deze omgeving biedt, krijgt je kind wekelijks begeleiding van de docent via Skype. Ook is er de mogelijkheid om tussendoor een extra afspraak te maken zodat de docent meer uitleg kan geven bij een moeilijke opdracht.

Persoonlijke remedial teaching

Je kind krijgt wekelijks persoonlijke begeleiding van de docent. Daarnaast kan het ook gebruik maken van de persoonlijke online leeromgeving en Skype, zodat de docent al gedurende de week de opdrachten na kan kijken en bij kan sturen.