Mijn Superkracht.nl

Bijpraten

Elke week kun je bijpraten met je Mijn Superkracht-collega's. Tijdens deze informele bijpraaturen bepalen we samen het onderwerp door de vragen die we stellen en de ervaringen die we delen. 

Online

De bijpraaturen vinden online plaats en op dit moment maken we hiervoor gebruik van Zoom. Uiteraard zorg ik ervoor dat je veilig deel kunt nemen en neem ik alle voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat iemand zomaar "inbreekt".

De link voor de bijeenkomsten vind je, als je je direct voor alle bijeenkomsten hebt aangemeld, in The Huddle van Mijn Superkracht. Na het aanmelden voor de bijeenkomsten krijg je toegang tot de betreffende groep en vind je daar de links en de wachtwoorden voor de bijeenkomsten. Geef je je op voor een losse bijeenkomst? Dan ontvang je de link en het wachtwoord per mail.

Data

De bijpraaturen vinden woensdag om 20:00u plaats. In de vakanties zijn er geen bijpraaturen. De precieze data vind je hier.

Voorwaarde om deel te nemen en deelnemersbijdrage

De bijpraaturen zijn alleen toegankelijk voor begeleiders met een betaald abonnement voor Mijn Superkracht, het is dus belangrijk dat je dit afsluit zodat je deel kunt nemen. Daarnaast betaal je een kleine bijdrage voor de bijeenkomsten. DIt bedrag is wat lager als je je direct aanmeldt voor alle uren op een bepaald moment en als je je per keer los aanmeldt, betaal je dus een iets hoger bedrag. 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de bijpraaturen van februari en maart of om op een vast moment deel te nemen.