Mijn Superkracht.nl

17
04
2014

Blog je mee?

Het doel van de blogs op deze site is om ouders en begeleiders van kinderen zoveel mogelijk informatie te geven over allerlei onderwerpen die met het onderwijs te maken hebben. Daarnaast zijn de blogs een mooie gelegenheid om kennis te maken met de begeleiders die gebruik maken van Mijn Superkracht in hun begeleiding.

Tot nu toe heb ik alle blogs zelf geschreven, maar ik zou het geweldig vinden wanneer ook andere begeleiders en leerkrachten hier hun kennis, ervaring en meningen willen delen. Dit blog is dus een uitnodiging om jouw artikelen hier ook te plaatsen!

Wie ben je?

Het beste onderwerp voor je eerste blog ben je zelf. Vragen waarop ik graag het antwoord zou willen lezen zijn bijvoorbeeld:

- Wat drijft je? Waarom doe je wat je doet?

- Hoe ben je terecht gekomen waar je nu bent?

- Waar wil je nog naartoe?

- En als je online begeleiding biedt, wat is hier de reden van?

Wat weet je?

In andere blogs kun je informatie geven over onderwerpen waar jij veel van af weet. Je kunt hierbij aan allerlei onderwerpen denken, zoals tips voor ouders, informatie over specifieke begeleidingsvormen of informatie over leer- of gedragsproblemen.

Wat vind je?

Blogs die alleen jij kunt schrijven, zijn de blogs waarin je ons vertelt wat jij vindt van een actueel onderwerp. In deze blogs laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

Geen schrijfervaring is geen bezwaar

Heb je nog nooit eerder een blog geschreven en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dit is geen enkel probleem, als je contact met me opneemt help ik je graag verder!

 

Doe je mee? Meld je dan hier aan als blogger, dan krijg je daarna alle informatie van me!

 

Door: Annemieke Augusteijn

Annemieke, gediplomeerd leerkracht en Remedial Teacher in 's-Hertogenbosch, is de bedenker van Mijn Superkracht. In de begeleiding van haar leerlingen zet zij ICT in om de kracht van kinderen zichtbaar te maken.
Terug