Mijn Superkracht.nl

03
09
2013

Mijn Superkracht trakteert

een taart met daarop het logo van Mijn Superkracht. Daarboven staat Meld u aan voor onze nieuwsbrief en win 1 van de 10 taarten

Als Remedial Teacher geloof ik in de kracht van ieder kind. Daarnaast heb ik als leerkracht en Intern Begeleider ervaren hoe belangrijk het is om in te spelen op de specifieke hulpvraag, met de daaraan gekoppelde individuele begeleidingsvraag, van elk kind.

Online Remedial Teaching

Binnen mijn praktijk begeleid ik al enige jaren kinderen met leerproblemen. Om die begeleiding
effectief te ondersteunen heb ik gemerkt dat het gebruik van internet veel meerwaarde biedt.
Dit jaar ben ik daarom, in samenwerking met een aantal andere gediplomeerde Remedial Teachers, begonnen met het aanbieden van online Remedial Teaching. Dit doen wij vanuit www.mijnsuperkracht.nl.

 

Mijn Superkracht is geen gewone website maar een digitale leeromgeving. Deze leeromgeving is volledig rondom de specifieke leerbehoefte en ontwikkeling van het kind ontwikkeld. De eerste ervaringen met dit nieuwe concept zijn uiterst positief. Daarom bieden wij deze dienstverlening vanaf nu in heel Nederland aan! Onze website is niet alleen interessant voor de ouders van kinderen die in aanmerking komen voor Remedial Teaching, maar ook voor u. 

Op www.mijnsuperkracht.nl hebben wij een speciaal deel voor professionals uit het onderwijs ingericht. Daar leest u meer over wat Mijn Superkracht kan betekenen voor u en de leerlingen van uw school. 

Meld u nu aan en win een taart! 

Voor basisscholen die zich in september via deze site aanmelden voor onze nieuwsbrief hebben wij een leuk extraatje. Onder alle aanmelders verloten we 10 taarten! Leuk om te trakteren aan uw collega’s op school.

 

Door: Annemieke Augusteijn

Annemieke, gediplomeerd leerkracht en Remedial Teacher in 's-Hertogenbosch, is de bedenker van Mijn Superkracht. In de begeleiding van haar leerlingen zet zij ICT in om de kracht van kinderen zichtbaar te maken.
Terug