Mijn Superkracht.nl

04
05
2016

Vlog #1: Introductie

In de begeleiding van mijn leerling maak ik veel gebruik van filmpjes en ik merk dat ik dat veel fijner vind dan dingen uitleggen door ze op te schrijven. Tegen dat zelfde loop ik aan bij het schrijven van mijn blog. Het kost me veel tijd en ik vind het lastig om alles goed te formuleren, iets waar ik met het maken van filmpjes veel minder tegenaan loop. Ik heb daarom besloten om naast mijn blogs ook vlogs te gaan maken: korte filmpjes waarin ik je laat meekijken bij mijn werk. In dit eerste vlog stel ik me aan je voor en vertel ik vast een beetje wat je van mijn vlogs kunt verwachten.

Ik zal mijn vlogs ook hier op de site plaatsen, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en me kunt volgen. Natuurlijk vind ik het ook heel fijn als je je abonneert op mijn  kanaal en reageert op de vlogs!

 

Door: Annemieke Augusteijn

Annemieke, gediplomeerd leerkracht en Remedial Teacher in 's-Hertogenbosch, is de bedenker van Mijn Superkracht. In de begeleiding van haar leerlingen zet zij ICT in om de kracht van kinderen zichtbaar te maken.
Terug