Mijn Superkracht.nl

Webinar "Gelukkig nieuw boekjaar!"

Door Annemieke Augusteijn, woensdag 16 januari 2019, 20.00

1 januari: niet alleen een heerlijk lege, nieuwe agenda, maar ook een vernieuwd, heerlijk leeg boekjaar!

Toen ik 10 jaar geleden begon met mijn praktijk, hield ik mijn boekhouding bij in een eenvoudig Excel-bestand. Lekker overzichtelijk en gratis. Tenminste, gratis op mijn uren na dan, maar die tijd had ik toen nog. 
Toen mijn praktijk groeide, werd tijd kostbaar en heb ik een aantal boekhoudprogramma's uitgeprobeerd. Toch verlangde ik terug naar mijn eigen bestandje, waarin ik precies de weg wist en alles aan mijn eigen wensen aan kon passen.
2 jaar geleden heb ik daarom de stap terug naar Excel gezet, maar wel met een nieuwe versie van het bestand. Dankzij handiger gebruik van tabbladen en formules, ging het verwerken van alle gegevens sneller en elk jaar breng ik in de kerstvakantie weer een aantal verbeteringen aan.

En dan komt het leukste/ fijnste moment: het in gebruik nemen van de verbeterde versie 
Dat is voor mij vergelijkbaar met het noteren van de eerste afspraken in een nieuwe, lege agenda, heerlijk! Het liefste zou ik dat meteen op 1 januari willen doen, maar daar is mijn gezin toch minder blij mee, dus daar wacht ik mee tot 2 januari, maar dan ga ik ook echt los!

Dit jaar is het bestand volgens mij echt geweldig geworden, dus daar geniet ik weer volop van.
En ik heb bedacht dat er misschien wel meer collega's zijn, die zelf zo'n bestand zouden willen maken. Speciaal voor hen verzorg ik op 16 januari een webinar waarin ik laat zien hoe ik mijn bestand heb ingericht en geef ik mijn toptips om zelf ook zo'n bestand op te zetten.
Ik heb geen boekhoudkundige achtergrond, dus in dit webinar laat ik je vooral zien welke formules je kunt gebruiken, zodat je bestand wel een echt boekhoudprogramma lijkt 
En als speciale bonustip laat ik je ook zien hoe je de koppeling kunt maken tussen Excel en Word, zodat je de gegevens uit het bestand direct kunt overzetten in je facturen.

Let op: dit webinar duurt maar een uur (ongeveer) en ik ga je een enorme hoeveelheid informatie geven, dus enige basiskennis van Excel is wel handig. Gelukkig ontvang je achteraf ook de link naar de opname, dus als het te snel gaat, kun je die ook nog een keer bekijken.

En als bonus krijg je na afloop van het webinar mijn bestand ter inspiratie, hoe fijn is dat!?!

Praktische informatie

Datum     16 januari 2019
Tijd     20.00
Kosten     €14,99
Doelgroep     zelfstandig ondernemers zoals rt'ers, logopedistes en kindercoaches met enige basiskennis van Excel

Door je aan te melden, ga je de verplichting aan om de deelnemersbijdrage te voldoen, ook als je onverhoopt niet deel kunt nemen.