Mijn Superkracht.nl

Ervaringen van klanten

Dit zeggen onze klanten

Op deze website geven wij je informatie over de wijze waarop online remedial teaching kinderen helpt om op school te laten zien wat ze kunnen. Degenen die hier het meeste over kunnen zeggen, zijn onze klanten. Op deze pagina vind je de ervaringen van een aantal van hen.

En wanneer je na het lezen van deze ervaringen enthousiast geworden bent over onze mogelijkheden, kun je hier klikken om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

 

*klanten (10) waarderen ons met een 8,4 gemiddeld

Oefeningen via de online omgeving goed te doen

Onze zoon van 11 is door Annemieke geholpen omdat hij op diverse gebieden een achterstand had opgelopen. In eerste instantie wilde onze zoon geen bijles, maar Annemieke heeft hem op zijn gemak gesteld en heel geduldig uitleg gegeven. Vooral op het gebied van begrijpend lezen is hij met sprongen vooruit gegaan. De oefeningen thuis die via de online omgeving worden genoteerd, zijn goed te doen en toegespitst op de gebieden waar de aandacht nodig is. Wij vonden het ook erg prettig dat de metingen die Annemieke heeft gedaan voorafgaand aan de begeleiding en na 3 maanden en de uitleg die Annemieke geeft hierbij, inzichtelijk maken wat het effect van de begeleiding is. Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding en blij dat onze zoon nu vol vertrouwen de cito toets gaan maken.

Online en persoonlijk: een motiverende combinatie

Bedankt voor de afgelopen 4 maanden! Mijn dochter heeft erg veel gehad aan je hulp. De combinatie van persoonlijke begeleiding en via MijnSuperkracht online was heel fijn voor haar. Dit heeft haar zeker gemotiveerd.

Ze vond het erg leuk om opdrachten via de computer te doen en in te sturen. En dan de feedback daarop te lezen. Of als er meer toelichting nodig was: even via de webcam contact te hebben. Ze kon in haar eigen tempo werken. Sneller dan mogelijk was geweest met alleen 1 keer per week persoonlijke begeleiding. Dit heeft er voor gezorgd dat ze in een relatief korte periode veel vooruitgang heeft geboekt.

En dan over de persoonlijke begeleiding: je hebt haar op de juiste toon aangesproken en heel positief benaderd. Het stickerspaarsysteem was een feest;-)

Vertrouwen in rekenvaardigheid groeit

Wij kennen Annemieke pas een paar maanden. Ze helpt onze dochter met rekenen. Wij zijn blij dat door haar inzet er eindelijk vooruitgang komt in de achterstand die onze dochter op school heeft opgelopen. Het is vooral fijn dat onze dochter iedere week met plezier naar Annemieke gaat en haar vertrouwen in haar eigen rekenvaardigheid duidelijk groeit.

Samen aanpakken

Mijn dochter deed het al heel goed op de basisschool. Zij wilde naar aanleiding van haar entreetoets in groep 7 haar spelling verbeteren. Dit heeft ze in een aantal lessen bij Annemieke gedaan. Ze hebben samen gekeken waar het nog mis ging, dit hebben ze samen aangepakt. Uiteindelijk zit ze nu erg tevreden op het gymnasium!

Weer zin in rekenen

Het eerste doel was na de eerste les bereikt, onze dochter had er weer zin om naar de rekenles op school te gaan. En nu gaat het steeds beter met haar.

Vol vertrouwen naar de brugklas

Onze zoon heeft zelfvertrouwen, tips en handreikingen gekregen. Hij haalde zijn opgelopen achterstand in en is vol vertrouwen in eigen kunnen gestart in de brugklas. Wij zijn hier erg blij om.

Motiveren om iets moeilijks te doen

Annemieke heeft verstand van zaken en kiest heel gericht methoden en ondersteunende middelen uit om mijn dochter te motiveren aan de slag te gaan met materie die ze eigenlijk heel moeilijk vindt. Ze heeft de gave om kinderen hard te laten werken aan opgaven en werkjes en net iets meer te geven.

Met sprongen vooruit

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Annemieke de remedial teaching geeft. Je krijgt meteen het vertrouwen dat het helemaal goed komt. Mijn zoon is dan ook met sprongen vooruit gegaan sinds hij bij Annemieke remedial teaching krijgt.

Fijner op school door meer zelfvertrouwen

Mijn zoon vindt het erg fijn om elke week of om de week naar Annemieke te gaan. Hij heeft een goede klik met haar wat voor hem erg belangrijk is. Hij behaalt goede vooruitgang in zijn rekenen en spelling, zo goed dat we zelfs van 1 keer per week naar 1 keer per 2 weken zijn gegaan. Hij merkt dat het op school fijner is nu hij meer zelfvertrouwen heeft doordat de extra hulp bij Annemieke hem op school betere resultaten geeft!