Mijn Superkracht.nl

Links voor kinderen

Toetsend Leren

Op deze website kun je oefenen in het maken van toetsen en je krijgt ook uitleg als je iets niet goed gedaan hebt. Het fijne is dat je hier alle vakken die je op school krijgt op 1 site kunt oefenen. Wanneer je een account krijgt van je begeleider, kan die ook zien hoe jij de oefeningen gemaakt hebt, wel zo handig!

Wil je eens kijken hoe deze site eruit ziet en hoe het werkt, ga dan eens kijken in de demoruimte!

Logo toetsend leren

Het klokhuis over dyslexie en dyscalculie

Het klokhuis heeft een aparte website over dyslexie en dyscalculie. Hier vind je meer informatie over dyslexie en dyscalculie, kun je filmpjes bekijken en kun je spelletjes spelen.

Klik hier voor de website over dyslexie.

Klik hier voor de website over dyscalculie

het logo van rekenweb, 4 pijlen die verschillende kanten uit wijzen

Rekenspelletjes

Op de website van rekenweb staan allerlei rekenspelletjes. Je kunt zelf kiezen welk onderdeel je wilt oefenen en met welk spelletje.

Klik hier als je naar deze website wilt gaan.

BalansBabbels

Balans is een vereniging voor ouders van kinderen die bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie of ADHD hebben. Speciaal voor deze kinderen hebben ze een website gemaakt met informatie, maar ook met moppen en spelletjes.

Deze website met BalansBabbels vind je hier.

Woordkasteel en sommenplaneet

De zijkant van een kasteel met een gracht er omheen. Uit het raam komt een loopplank met daarop een man die met een zwaard een andere man naar buiten jaagt.Het programma "Woordkasteel" kun je gratis downloaden op je computer. In het programma zitten allerlei spelletjes die je helpen om het spellen van woorden goed te oefenen. Je kunt zelf kiezen met welke categorie je oefent en je kunt ook woorden toevoegen, bijvoorbeeld van het woordpakket op school.

Als je op de site bent van "Woordkasteel" dan zie je dat er ook het programma "Sommenplaneet" staat. In dit programma oefen je het rekenen. Het fijne is dat je hierin precies je niveau kunt instellen, of je ouders kunnen dat doen, en dat er veel verschillende leuke spelletjes bij horen.