Mijn Superkracht.nl

Mastermind

Als collega's kunnen we heel veel leren van elkaars ervaringen met de begeleiding van onze leerlingen en cliënten en met het ondernemen. Dit doen we al tijdens onze bijpraaturen, maar van die momenten is nooit vooraf bekend wat we gaan bespreken. Dat is deels heel fijn omdat we het daardoor kunnen hebben over wat op dat moment voor ons belangrijk is, maar het heeft ook een aantal nadelen. Zo kun je niet vooraf kiezen of je er voor een bepaald onderwerp bij wilt zijn en kunnen we de onderwerpen niet voorbereiden, waardoor we mogelijk wat aan de oppervlakte blijven.

Echt de diepte in

Om onderwerpen echt te kunnen uitdiepen en ook eventueel een gastspreker uit te kunnen nodigen, organiseer ik voortaan speciaal voor aangesloten begeleiders elke maand een Mastermind-bijeenkomst. 

Tijdens een (voorlopig online) bijeenkomst van 2 tot 3 uur, waar alle deelnemers zich vooraf op hebben voorbereid, gaan we in gesprek over een vooraf bepaald onderwerp of volgen we een workshop, waar we daarna nog over door kunnen praten. 

Praktische informatie

Waar/ hoe?

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond of op zaterdagochtend. Op dit moment lopen ze via Zoom, maar mogelijk kunnen we elkaar in 2021 weer live treffen. In dat geval zullen in elk geval de bijeenkomsten op woensdag online blijven, maar kunnen we op zaterdag ook afspreken op een goed bereikbare locatie in het midden van het land.

Wanneer/ wat?

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op de volgende data en hebben als onderwerp:

  1. Woensdag 27 januari 20:00, AVG. Deze bijeenkomst bestaat uit een workshop door mij
  2. Maart (nader te bepalen), VIP-dag

Hoeveel?

De kosten om deel te nemen aan een bijeenkomst zijn afhankelijk van de inhoud van de bijeenkomst en (de kosten van) de locatie. Dit betekent voor deze bijeenkomsten het volgende:

  1. 27 januari: €75,95
  2. Maart: nader te bepalen

 

27 januari, AVG

In deze workshop krijg je eerst uitleg over de belangrijkste principes van de AVG. Daarna vertalen we die principes naar jouw praktijk en bekijken we hoe jij omgaat met persoonsgegevens.

Het is de bedoeling om aan het einde van deze avond een raamwerk te hebben staan voor een aantal documenten die je nodig hebt om te voldoen aan deze verordening. Daarna kun je aan de hand daarvan zelf vrij snel deze documenten opstellen.

Aanmelden

Je kunt je voor deze bijeenkomsten aanmelden via dit formulier. Omdat het hebben van een betaald account voor Mijn Superkracht verplicht is, kun je je hiervoor ook aanmelden bij het invullen van dit formulier.