Mijn Superkracht.nl

Loading the player...

2016-05-18 verdriet bij kinderen

Rouw bij kinderen verloopt vaak anders dan bij volwassenen. In dit derde webinar van de serie van 3 over rouw bij kinderen gaat over één van de meest gevoelde emoties bij kinderen: verdriet. Alle drie de webinars kijken naar onderliggende theorie, praktische voorbeelden en geven je handvatten om kinderen in de rouw beter te begrijpen en te kunnen begeleiden.
Deze webinars zijn geschikt voor iedereen die rouw een interessant thema vindt, ouders en familieleden van rouwende kinderen, leerkrachten en iedereen die met rouwende kinderen in aanraking komt.

Ellen Dreezens heeft in 2012 een theatervoorstelling gemaakt, waarin ze het thema ‘jezelf mogen zijn’ aankaartte. Ze heeft afgelopen jaar een documentaire over haar overleden ouders gemaakt. Ze staat regelmatig als danseres op het podium. Als docent aan de Universiteit van Tilburg, haalt ze haar studenten uit hun comfortzone met vakken waarin ze de boer op moeten. Ze maakt hele lieve kleine motivatiedoosjes, met daarin een sprankelende boodschap, waaruit je inzicht, kracht en een glimlach haalt. Ze woont samen met twee konijnen en haar man in het centrum van Den Bosch. Ze heeft psychologie gestudeerd en een coachingsopleiding aan de Academie voor Counselling en Coaching gevolgd.

Populaire uploads