Mijn Superkracht.nl

Netwerkdag, 7 november 2020

Op 7 november gaat het dan toch gebeuren: de jaarlijkse netwerkdag van Mijn Superkracht!

Tijdens deze dag, voor alle begeleiders die aangesloten zijn bij het netwerk, ongeacht of je al een betaald account hebt en of je een aanvullende abonnement hebt afgesloten, ontmoeten we elkaar dit jaar online. Het zal misschien even wennen zijn, maar we gaan er een dag van maken om nooit te vergeten.

Het programma

De ochtend, kennismaken met ondersteunend tekenen

We beginnen de dag serieus, maar wel actief, met een kennismaking met ondersteunend tekenen. Natuurlijk zou ik je daar van alles over kunnen vertellen, maar dat kan Pien van der Most (Ondersteunend tekenen bij TOS) veel beter. Klik daarom even op de knop hieronder en bekijk haar filmpje.

De lunch

Na deze ongetwijfeld zeer interessante ochtend is het tijd om bij te praten tijdens de lunch. We beginnen de lunch na een korte pauze gezamenlijk en daarna verdelen we ons, afhankelijk van het aantal mensen dat aanwezig is, over een aantal ruimtes, zodat er ook echt de mogelijkheid is om elkaar even rustig te spreken.

De middag, spel en ontspanning

Voor het deel na de lunch heb ik een aantal creatieve werkvormen verzameld om informeel met elkaar bezig te zijn. Naast dat we daardoor een ontzettend leuke middag gaan hebben, hoop ik je zo ook inspiratie te geven voor andere gelegenheden.

Praktische informatie

Waar? De netwerkdag vindt plaats via Zoom. Je ontvangt de link en de passcode uiterlijk op 6 november.

Hoe laat? De tijden zijn nog even onder voorbehoud, maar mijn plan is dat de dag begint om 9:00 en dat hij duurt tot 15:00.

Wat kost het? De deelnemersbijdrage is €124,75 exclusief btw. Omdat ik gebruik maak van de KOR breng ik geen btw in rekening.
Voor begeleiders die een uitgebreid of compleet aanvullend abonnement hebben afgesloten zijn er geen kosten aan deze dag verbonden.

Heb je verder nog vragen? Mail me gerust!