Mijn Superkracht.nl

Informatie voor ouders

Wat is Mijn Superkracht Remedial Teaching?

Leeromgeving

Toen ik in 2009 als remedial teacher startte met mijn eigen praktijk, had ik vooral contact met de ouders en leerkrachten van mijn leerlingen via een wisselschriftje of via E-mail. Dat werkte op dat moment prima, maar naarmate mijn praktijk drukker werd, liep ik toch wel tegen een aantal praktische bezwaren aan. Schriftjes werden wel eens vergeten of raakten kwijt en ook mails werden in volle mailboxen wel eens over het hoofd gezien.

Bovendien ging ik, naast de werkbladen en hulpmaterialen die ik al had, steeds meer gebruik maken van filmpjes op YouTube en online oefenmateriaal. Dit vroeg om een andere manier van communiceren en die heb ik vormgegeven in de leeromgeving die de basis vormt van Mijn Superkracht.

Netwerk

Tegenwoordig wordt de leeromgeving gebruikt door een groot aantal remedial teachers en logopedistes. Samen vormen we het netwerk dat ook onderdeel uitmaakt van Mijn Superkracht.

Als je op zoek bent naar een begeleider, kun je via deze site bekijken welke begeleiders aangesloten zijn en je kunt contact met ze opnemen. Als je het fijner vindt om met mij te overleggen welke begeleider jou en je kind het beste zou kunnen helpen, kun je ook eerst contact met mij opnemen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de leeromgeving, onze begeleiding of de begeleiders die aangesloten zijn bij Mijn Superkracht, klik dan op één van de onderstaande knoppen.