Mijn Superkracht.nl

Toestemming tonen (pas)foto

Bij registratie via de site vraag ik je toestemming om in het kader van de promotie van jou, van je praktijk en van je blogs je pasfoto te tonen op de site www.mijnsuperkracht.nl, onderliggende pagina’s en eventueel binnen de leeromgeving. Daarnaast vraag ik om je toestemming om je foto te gebruiken in uitingen op social media uit naam van Mijn Superkracht.

Het is niet verplicht om deze toestemming te geven en het is ook geen voorwaarde gebruik te maken van de leeromgeving of de promotie van jou, je praktijk en je blogs op de site of op social media.

Op deze pagina vertel ik je hier meer over en bij de registratie maak je de keuze om wel of geen toestemming te geven.

1.(Pas)foto

Een (pas)foto is een persoonsgegeven, jij bent als natuurlijk persoon te herkennen op de foto en hij is naar jou te herleiden. Omdat uit een foto bovendien je ras af te leiden is, is het een bijzonder persoonsgegeven. Dit betekent dat ik, ook al hebben we een overeenkomst, je (pas)foto niet mag verwerken zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Vandaar dat ik je vraag om dit formulier in te vullen.

2.Plaatsing van de pasfoto

De pasfoto kan op een aantal posities op de website en in de leeromgeving geplaatst worden. Een aantal hiervan zijn voor iedereen toegankelijk en anderen niet.

Je pasfoto kan openbaar getoond worden op:

  1. De pagina www.mijnsuperkracht.nl naast het onderdeel “Deskundige Remedial Teachers”, hier worden wisselend 2 profielen getoond
  2. De pagina www.mijnsuperkracht.nl/remedialteachers in het onderdeel “Uitgelicht”, hier worden afwisselend 3 profielen getoond
  3. De pagina www.mijnsuperkracht.nl/remedialteachers/list/, hier worden op verschillende subpagina’s alle gevulde profielen getoond
  4. De specifieke pagina's van de blogs die jij schrijft voor www.mijnsuperkracht.nl

Binnen de leeromgeving wordt je foto getoond binnen de leeromgeving van je leerlingen. Zij zien je foto op het moment dat ze inloggen. Verder is je foto binnen de leeromgeving niet zichtbaar voor andere gebruikers.

In mijn privacyverklaring kun je lezen hoe ik met je gegevens omga en wat ik doe om te zorgen dat ze veilig zijn.

3.Plaatsing van de foto op social media

Regelmatig stel ik aangesloten begeleiders voor op de verschillende socialmediakanalen van Mijn Superkracht. Dit doe ik ter promotie van de betreffende begeleider en Mijn Superkracht. Hiervoor kun jij ook een stukje tekst en een foto aanleveren, die ik in overleg aanpas en met herhaling plaats op de verschillende bedrijfsaccounts op social media. Het aantal plaatsingen per jaar hangt af van het aantal deelnemende begeleiders.

Daarnaast plaats ik regelmatig verwijzingen naar blogs op de verschillende socialmediakanalen van Mijn Superkracht. Dit doe ik ter promotie van de betreffende blogs en de website in het algemeen. Ook hiervoor kun je foto's aanleveren.

4. Toestemming

Op de registratiepagina kun je aangeven of je toestemming geeft voor het verwerken van je pasfoto op de bij punt 2 genoemde plaatsen. Indien je hiervoor geen toestemming geeft, maar wel graag wilt dat je profiel getoond wordt op de site of in de leeromgeving en dat je wordt voorgesteld op de verschillende socialmediakanalen, wordt op deze plaatsen een andere afbeelding geplaatst die we in overleg kiezen.

Je kunt de toestemming weer intrekken door een mail te sturen naar info@annemiekeaugusteijn.nl.