Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Linda Tukker

Hoi ik ben Linda, eigenaresse van RT praktijk InZicht. Ik begeleid kinderen in de leeftijd van 4-14 jaar bij leerproblemen of een leerachterstand voor taal, lezen, woordenschat, spelling, rekenen of motoriek. Leren door bewegen is mijn specialiteit.

Vera Dohmen

Als ervaren gediplomeerd remedial teacher, registratie bij LBRT, ben ik werkzaam op Bonaire, een prachtig stukje Nederland in de Caribische Zee. Op Bonaire heb ik mijn eigen praktijk. Onderwijspraktijk Het Talent probeert met de begeleiding het beste uit kinderen naar boven te halen. Het ontdekken v

Odette Kuijpers

De begeleiding bij de Leerunit wordt verzorgd door Odette Kuijpers, gediplomeerd remedial teacher (MEd), gedragsspecialist, behandelaar dyscalculie (ERWD/DDG), behandelaar dyslexie (PDDB) en intern begeleider.

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.