Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Annette van Zeben

In januari 2013 is Annette gestart met haar eigen praktijk voor remedial teaching, RT Praktijk van A tot Z, in Elst, Gld. In haar werk denkt ze in oplossingen, met speciale aandacht voor de interesses, kwaliteiten en mogelijkheden van het kind.

Adelien Bergman

PAPA, MAMA; IK KAN EINDELIJK LEZEN! Heeft uw kind een leesprobleem en wilt u dat uw kind leesplezier krijgt? Heeft uw kind moeite met spellen? Weet uw kind niet hoe het effectief moet leren? Dan kan ik wellicht iets voor uw kind en u betekenen. Ik ben Adelien Bergman; remedial teacher en behandelaa

Esther Stewart

Esther Stewart, een enthousiast en ervaren leerkracht/ remedial teacher, is de trotse eigenaar van Praktijk Leerrijk in Nijverdal. Esther heeft de capaciteit om leerlingen en scholieren meer zelfvertrouwen en plezier te geven in het leren. Praktijk Leerrijk: "Weer plezier in leren"!

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.