Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Pauline Gerelings

Met een fijne schooltijd bouwt een kind aan zijn groei, zijn eigenwaarde en zijn ontwikkeling voor de toekomst. Je wilt jouw kind of leerling de beste basis meegeven. Als hij (of zij) om welke reden dan ook een achterstand oploopt in de aangeboden lesstof, zoek ik naar een manier om het kind weer vo

Cora van der Veldt

Iebel: Individuele begeleiding bij leerproblemen in het po. Mijn praktijk is in de Hilversumse Meent. Ook creatief in het vinden van werkwijzen die aansluiten bij de interesse van het kind!

Saskia Koster

Geregistreerd Remedial Teacher in De Ronde Venen, voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. “Jouw wijz" is het uitgangspunt... als er tegemoet wordt gekomen aan de specifieke wijze van leren van het kind, is de betrokkenheid groot. En als het “leuk” is, leer je veel!

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.