Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Ingrid Raven

In haar praktijk in Amersfoort begeleidt Ingrid kinderen met lees-, spelling- en rekenproblemen. Elke leerling krijgt een plan op maat, waarin persoonlijke aandacht en specifieke hulp centraal staat.

Annelies Matthijsse-Slabbekoorn

Het is voor mij een uitdaging om kinderen te ondersteunen om te komen tot best haalbare prestaties en ontwikkeling. Juist bij kinderen, bij wie het leren niet vanzelf gaat, vind ik het fijn te merken dat ik van betekenis kan zijn voor hun (plezier in) leren.

Adelien Bergman

PAPA, MAMA; IK KAN EINDELIJK LEZEN! Heeft uw kind een leesprobleem en wilt u dat uw kind leesplezier krijgt? Heeft uw kind moeite met spellen? Weet uw kind niet hoe het effectief moet leren? Dan kan ik wellicht iets voor uw kind en u betekenen. Ik ben Adelien Bergman; remedial teacher en behandelaa

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.