Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Esther Vrijhoef

JUF, IS DE TIJD NU ALWEER OM? Dat is wat Esther regelmatig te horen krijgt van de kinderen die zij begeleidt. Esther Vrijhoef is gediplomeerd leerkracht basisonderwijs. Daarnaast heeft zij de Master SEN met succes afgerond. Met veel plezier begeleidt zij in haar eigen praktijk kinderen met leerprobl

Esther Stewart

Esther Stewart, een enthousiast en ervaren leerkracht/ remedial teacher, is de trotse eigenaar van Praktijk Leerrijk in Nijverdal. Esther heeft de capaciteit om leerlingen en scholieren meer zelfvertrouwen en plezier te geven in het leren. Praktijk Leerrijk: "Weer plezier in leren"!

Wilma Scholing

Ervaren leerkracht speciaal basisonderwijs en gediplomeerd remedial teacher (MSEN). Geregistreerd bij de LBRT. Ruime ervaring met leer- en gedragsproblematiek bij leerlingen in de leeftijd van 4-12 jaar. Online remedial teaching en videochat.

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.