Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Gudrun Yildiz

Gudrun heeft een praktijk voor remedial teaching (rt) in Hillegersberg-Zuid (Rotterdam). Met oefeningen speciaal voor uw kind en een positieve benadering zorgt zij ervoor dat uw kind met meer tevredenheid en vertrouwen verder kan met school.

Vera Dohmen

Als ervaren gediplomeerd remedial teacher, registratie bij LBRT, ben ik werkzaam op Bonaire, een prachtig stukje Nederland in de Caribische Zee. Op Bonaire heb ik mijn eigen praktijk. Onderwijspraktijk Het Talent probeert met de begeleiding het beste uit kinderen naar boven te halen. Het ontdekken v

Saskia Koster

Geregistreerd Remedial Teacher in De Ronde Venen, voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. “Jouw wijz" is het uitgangspunt... als er tegemoet wordt gekomen aan de specifieke wijze van leren van het kind, is de betrokkenheid groot. En als het “leuk” is, leer je veel!

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.