Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Manuel Colsen

In de begeleiding werk ik vanuit van de onderwijsbehoeften en de leerstijl(en) van het kind. Hierbij is het plezier in leren belangrijk!

Helma Böing

Praktijk Thermiek biedt al 13 jaar ondersteuning voor kinderen met leerproblemen op de basisschool, waarbij ook aandacht is voor onderliggende belemmeringen. Helma Böing is geregistreerd remedial teacher en dyslexiespecialist.

Saskia Koster

Geregistreerd Remedial Teacher in De Ronde Venen, voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. “Jouw wijz" is het uitgangspunt... als er tegemoet wordt gekomen aan de specifieke wijze van leren van het kind, is de betrokkenheid groot. En als het “leuk” is, leer je veel!

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.