Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Carine Manderfeld

Carine is logopedist, dyslexiespecialist en trainer. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen met lees- en spellingproblemen, is auteur van de KWeC-methodiek en geeft in Nederland en België cursussen over dyslexie voor leerkrachten, rt'ers, logopedisten en schoolteams.

Hilde Ligthart - de Kruiff

Remedial teacher, geregistreerd LBRT, basisonderwijs, specialist leesproblemen en dyslexie, behandelaar ernstige reken/wiskundeproblemen (ERWD), gecertificeerd RD4Rekenen.

Vera Dohmen

Als ervaren gediplomeerd remedial teacher, registratie bij LBRT, ben ik werkzaam op Bonaire, een prachtig stukje Nederland in de Caribische Zee. Op Bonaire heb ik mijn eigen praktijk. Onderwijspraktijk Het Talent probeert met de begeleiding het beste uit kinderen naar boven te halen. Het ontdekken v

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.