Mijn Superkracht.nl

Begeleiders

Uitgelicht

Annelies Matthijsse-Slabbekoorn

Het is voor mij een uitdaging om kinderen te ondersteunen om te komen tot best haalbare prestaties en ontwikkeling. Juist bij kinderen, bij wie het leren niet vanzelf gaat, vind ik het fijn te merken dat ik van betekenis kan zijn voor hun (plezier in) leren.

Damayanti van der Velden

Remedial teaching aan (basisschool)kinderen. Met aandacht voor de verschillende leerstijlen en talenten van kinderen. Hulp bij rekenen, begrijpend lezen, spelling, taal en sociaal/emotioneel.

Antje van den Berg

Remedial Teaching & Coachingspraktijk Kei biedt hulpverlening voor kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van leerachterstanden, huiswerkbegeleiding, sociaal-emotionele problemen/vaardigheden, opvoeding en leefstijl. Tijdens de begeleiding wordt er naar de hele persoon gekeken: hoe zit iem

Vind een begeleider

Mijn Superkracht werkt samen met begeleiders door het hele land. Om het vinden van een begeleider die je kind zo goed mogelijk kan helpen makkelijker te maken, kun je op deze pagina gericht een begeleider zoeken. De zoekresultaten kun je als lijst bekijken, maar je kunt ook kiezen voor weergave op een kaart, zodat je snel kunt zien wie er bij jou in de buurt werkt. 

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende zoektermen, klik je hier.

Wil je als begeleider deel uitmaken van ons netwerk? Kijk dan op deze website speciaal voor remedial teachers.