Mijn Superkracht.nl

Annemieke de Jong-Dijkshoorn

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke de Jong - Dijkshoorn en ben sinds 2013 werkzaam als kindercoach.
Ik heb vijftien jaar met veel plezier gewerkt in het regulier en speciaal basisonderwijs in Rotterdam.
Mijn kracht als leerkracht is dat ik elke dag opnieuw kon beginnen. Ik gaf leerlingen elke dag een nieuwe kans ongeacht wat er de vorige dag gebeurd was. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan. Zo trachtte ik als leerkracht uit de leerlingen te halen wat erin zit op sociaal, emotioneel en didactisch vlak. Leerlingen zagen mij als een strenge, betrokken en lieve juf.

Kindercoach

Als kindercoach komen deze kwaliteiten goed van pas. Ik voel mij betrokken bij mijn werk en kan hierover enthousiast vertellen. Ik heb goede coachingvaardigheden waardoor ik anderen positief stimuleer en in hun kracht weet te zetten. Ik durf te confronteren en zaken bespreekbaar te maken die dwars lijken te zitten.
Ik heb een sterke neiging goede prestaties te leveren en investeer daarin graag de nodige tijd en energie. Daarbij beschik ik over een goed zelfinzicht en streef ik ernaar mij verder te ontwikkelen zowel als mens en als professional.

Vrije tijd


Naast mijn werk ga ik graag uit eten met mijn man en dochter of vriendinnen. Ik kan enorm genieten van de ontwikkeling van mijn dochter en samen wandelen of spelen.
Tenslotte luister ik in m'n vrije tijd graag naar muziek, kijk graag series als Homeland, zing ik graag, tafel ik graag uitgebreid na met vrienden en familie, maak ik graag mooie reizen naar Afrika met mijn man en kan ik samen met hem enorm genieten van het gewoon simpelweg samen of met z'n drie├źn zijn.


 

 

Pratijk naam
Coachen op gedrag
Straat / Nummer
Hendrik Sweijsstraat 33
Postcode
3065NJ
Stad
Rotterdam