Mijn Superkracht.nl

Esther Boonstra

                    Mijn naam is Esther Boonstra. Ik heb een ruime ervaring in het onderwijs als leerkracht, Intern Begeleider, Remedial Teacher, Rugzakbegeleider en Dyslexiespecialist. Alle groepen heb ik voorbij zien komen en heb me uiteindelijk gespecialiseerd in groep 3. Ik ben mezelf altijd blijven ontwikkelen. Na de PABO heb ik nog diverse opleidingen gedaan. De afgelopen 3 jaar heb ik op een zorgboerderij gewerkt. Ik heb daar heel intensief kinderen mogen begeleiden die vanwege hun ernstige psychische stoornis op geen enkele vorm van onderwijs terecht konden. Mijn werkzaamheden bestonden uit lesgeven, coachen en begeleiden. De kroon op mijn werk is een kind dat jarenlang niet naar school is geweest, pertinent niet wilde leren, van toetsen boos werd, nu naar school gaat en zei Esther jij inspireerde me om weer te leren! Na 3 jaar werd mijn contract, omwille van bedrijfs economische redenen, niet omgezet in een vast contract.

Al sinds mijn opleiding tot Remedial Teacher/Intern Begeleider 6 jaar geleden koester ik de wens om een eigen praktijk te starten en kinderen met leermoeilijkheden te helpen. Ik heb altijd meer voldoening gehaald uit het werken in kleine groepjes en individueel. 

Met veel enthousiasme heb ik in oktober 2015 mijn praktijk ABraCaDabra geopend. Mijn doel is veel kinderen opnieuw te kunnen inspireren om leren weer leuk te maken! In september heb ik de opleiding tot Trainer Leren Leren gevolgd en mag namens Instituut Kind in Beeld deze trainingen geven. Ik ben heel enthousiast over deze trainingen die studievaardigheden bieden voor iedereen! Het helpt om op een gestructureerde manier te leren en uiteindelijk vinden we dat allemaal prettig!

Mijn opleidingen;

·      IPABO

·      Intern Begeleider/Remedial teacher

·      Dyslexiespecialist op school

·      Kanjertraining

·      Leescoördinator

·      Trainer LEREN LEREN

Ik ben geregistreerd bij de LBRT (Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers) en gecertificeerd Bikkeltrainer en Rekenbootcamptrainer. Ben jij klaar om te leren met een Toverformule?

Pratijk naam
Praktijk ABraCaDabra
Straat / Nummer
Burg. Dalenbergstraat 10
Postcode
1486MT
Stad
West Graftdijk