Mijn Superkracht.nl

Marianne van der Meijden

Mijn naam is Marianne van der Meijden. Ik ben het gezicht achter RT praktijk van der Meijden. Ik ben remedial teacher. Dit betekent dat ik een bevoegd leerkracht ben die zich gespecialiseerd heeft als Master SEN (special educational needs).
Naast remedial teacher ben ik ruim 18 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Na het behalen van het Pabo-diploma ben ik me meer gaan verdiepen in specifieke leerlingenzorg. Vanuit die motivatie heb ik in 2009 heb ik het diploma Master Special Educational Needs behaald.

Mijn doelstelling is om vakkundig en op maat gemaakte hulp te kunnen bieden aan leerlingen met leerproblemen. Het is een uitdaging om samen met de leerling, bij wie de leerontwikkeling niet volgens verwachting verloopt, op zoek te gaan naar de dingen die wel lukken. Eerst ontdekken wat je wel kan en dat gebruiken om nieuwe lesstof je eigen te maken

Ik geeft binnen mijn praktijk remedial teaching aan basisschoolleerlingen die moeite hebben met spelling, taal (begrijpend lezen en technisch lezen) en rekenen. Naast individuele begeleiding in mijn praktijk geef ik ook groepsbegeleiding op scholen. Bij groepsbegeleiding kunt u denken aan huiswerkbegeleiding en het geven van workshops

Ook is het voor leerlingen mogelijk, bij voldoende aanmeldingen, om workshops te volgen. De volgende workshops worden onder andere aangeboden: analoog klokkijken, digitaal klokkijken en werkwoordspelling.

Daarnaast geeft ik ook bijles/huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het voortgezet onderwijs. 

rtpraktijkvandermeijden@gmail.com
0651963831

Pratijk naam
RT praktijk van der Meijden
Straat / Nummer
Strandplevierhof 6
Postcode
4332 DB
Stad
Middelburg