Mijn Superkracht.nl

Marieke Verberne

gediplomeerd remedial teacher, basisonderwijs, online-lesgeven

Ik ben oprichtster en eigenaar van RT Amsterdam, een remedial teaching praktijk voor individuele onderwijsbegeleiding en coaching op het gebied van begrijpend lezen, rekenen en spelling. Naast intensieve begeleiding op de praktijk in Amsterdam en bij leerlingen thuis, bied ik met RT Amsterdam sinds 2018 tevens online onderwijs aan. Deze stap is door alle leerlingen en ouders met groot enthousiasme ontvangen. De meeste kinderen werken zelfs geconcentreerder via een computerscherm dan wanneer zij fysiek op de praktijk aanwezig zijn.

Voor de lessen in een digitale leeromgeving werk ik samen met Mijn Superkracht.nl. Belangrijke voordelen van online remedial teaching zijn: onderwijs op afstand, flexibele tijden en effectievere afstemming op wat een leerling nodig heeft. Educatie door middel via video-chat en filmpjes met uitleg houdt kinderen in de meeste gevallen beter bij de les. 

Daarnaast is RT Amsterdam door het aanbieden van digitale coaching nu ook bereikbaar voor leerlingen die niet in Amsterdam wonen. Een uitkomst voor Nederlandse ouders die met hun kinderen reizen of in het buitenland wonen maar wel aanvullende ondersteuning nodig hebben. "Aanvullende onderwijs ondersteuning is voor kinderen met een achterstand of leerproblemen van essentieel belang omdat extra hulp ervoor zorgt dat alle aandacht gericht is op training van educatieve vaardigheden van een kind. Daar heeft een kind de rest van zijn of haar leven profijt van!"

 

 

Pratijk naam
RT Amsterdam
Straat / Nummer
Postjesweg 57
Postcode
1057DW
Stad
Amsterdam