Mijn Superkracht.nl

Remedial teaching buiten Nederland

Volgt jouw kind Nederlandstalig onderwijs in het buitenland of voed je je kind in het buitenland (deels) Nederlandstalig op? En heeft je kind op sommige gebieden extra begeleiding nodig?

Mocht je op zoek zijn naar een Nederlandstalige remedial teacher of docent, dan zijn wij je graag van dienst!

wereldbol met computermuisNederlandstalige begeleiding

Wij werken samen met een groeiend aantal Nederlandstalige begeleiders die kinderen en jongeren extra begeleiding bieden wanneer zij moeite hebben om op school mee te komen. En dankzij onze manier van werken, online en via videochat, kunnen wij onze online diensten over de gehele wereld aanbieden!

Remedial teaching

Wij bieden begeleiding aan kinderen met leer- en gedragsproblemen. Deze problemen kunnen samenhangen met een leerstoornis, zoals dyslexie of dyscalculie, maar ook bijvoorbeeld de wijze van aanbieden of een wisseling van school kunnen leerproblemen veroorzaken. Hier lees je meer over remedial teaching.

Overige diensten

Naast de remedial teaching bieden wij ook een aantal aanvullende diensten. Zo kun je deelnemen aan onze webinars en omdat die vaak opgenomen worden, kun je ook later een opname beluisteren. Verder is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze instructiefilms.

Aanbod buiten Nederland

Op dit moment zijn er nog geen begeleiders bij ons aangesloten die een praktijk hebben buiten Nederland, daardoor kunnen wij vooralsnog alleen de online abonnementen aanbieden. De prijzen zoals die vermeld staan op de abonnementspagina gelden in Nederland. De prijs die wij voor jouw woonplaats berekenen hangt af van een aantal factoren, zoals het geldende BTW-tarief en eventuele verzendkosten. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

En ben je een begeleider die woont in het buitenland en zou je deel uit willen maken van ons netwerk? Kijk dan hier voor meer informatie.