Mijn Superkracht.nl

Mijn Superkracht, samen kom je verder!

Er wordt wel eens gezegd: "alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!"

In het netwerk van Mijn Superkracht merk ik hoe veel energie ik krijg van de dagen dat we elkaar "in het echt" ontmoeten. Of het nu tijdens de netwerkdag, een cursus of bij een beurs is, elke keer is het weer een feestje. En, misschien nog wel belangrijker, ik merk ook dat sommige dingen het makkelijkste geregeld of besproken worden als je elkaar persoonlijk spreekt. Via de mail is er meer afstand en minder mogelijkheden om wat af te dwalen en zo nieuwe paden te ontdekken. 

Samen aan de slag

Elke maand organiseer ik werkdagen op locatie. Dit worden momenten waarop ik van te voren afspreek om te gaan werken bij Seats2Meet Utrecht of 's-Hertogenbosch.

Wil jij aan de slag met Mijn Superkracht en vind je het fijn om direct je vragen te kunnen stellen, dan kun je diezelfde dagen ook naar Utrecht of 's-Hertogenbosch komen om daar te werken. Het is dan wel fijn als je je van te voren aanmeldt, zodat ik weet of er animo is en op hoeveel personen ik kan rekenen. Bovendien kan ik je dan mailen als er iets belangrijks verandert.

Overigens reserveer ik geen werkplek of lunch voor je bij Seats2Meet, dus dit moet je nog wel even zelf doen via de site.

Verdere informatie

Data

13 mei 2019, Seats2Meet Utrecht

23 mei 2019, Seats2Meet 's-Hertogenbosch

17 juni 2019, Seats2Meet Utrecht

27 juni 2019, Seats2Meet 's-Hertogenbosch

Kosten

Geen, alleen als je mee wilt lunchen, betaal je hiervoor een klein bedrag aan Seats2Meet. Meer informatie hierover lees je bij het reserveren van je werkplek.