Mijn Superkracht.nl

Voordelen van online remedial teaching

Wanneer je kind moeite heeft met vakken op school, wil je graag dat hij zo snel en zo goed mogelijk geholpen wordt. Online remedial teaching zorgt ervoor dat jouw kind zo snel mogelijk weer mee kan doen met de klas.

Wij bieden 3 verschillende abonnementen, daardoor kun je in overleg met ons kiezen welke vorm van begeleiding jouw kind krijgt. Je kan meer over deze abonnementen lezen op de betreffende pagina.

Op deze pagina lees je een aantal voordelen van online remedial teaching.

Begeleiding op maat

Het begeleidingsprogramma van je kind wordt samengesteld door een deskundig remedial teacher. Die kijkt op welke onderdelen jouw kind problemen heeft, maar ook welke manier het fijn vindt om te oefenen en waar het sterk in is. Op basis hiervan kiest de remedial teacher de oefeningen en de materialen.

Jullie bepalen het tempo

Jij bepaalt samen met jouw kind het tempo van de begeleiding. De remedial teacher geeft via de online leeromgeving opdrachten op en jij bepaalt samen met je kind wanneer die gemaakt worden. Zodra de opdrachten ingeleverd zijn, is dit voor de begeleider een signaal om aan een nieuw onderdeel te beginnen of nieuwe opdrachten op te geven.

Snel bijsturen

Wanneer je kind een instructie verkeerd begrepen heeft, kan de remedial teacher dit direct zien bij het inleveren van de opdrachten. Hierdoor kan hij snel bijsturen door gerichte opmerkingen te geven bij de opdracht en je kind de opdracht te laten verbeteren. Hierdoor voorkomt hij dat je kind langere tijd iets verkeerd oefent en het daardoor niet goed leert.

Gebruiksvriendelijke leeromgeving

De online leeromgeving is speciaal voor ons ontworpen en is getest door verschillende kinderen. Hierbij bleek dat hij zeer gebruiksvriendelijk is en dat kinderen er goed mee kunnen werken.

Als je eens wil kijken hoe de leeromgeving eruit ziet, kun je inloggen met als gebruikersnaam èn wachtwoord "demo".

tablet met Mijn SuperkrachtLeren kan altijd en overal

Doordat je kind gebruik maakt van een online leeromgeving en instructiefilmpjes, kan het zelf bepalen wat het wanneer doet. Hiervoor bent je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van de remedial teacher. En gaat je kind naar een BSO, spelen bij een vriendje of uit logeren, dan kan het ook daar de opdrachten maken en bekijken. Het enige wat daarvoor nodig is, is een computer of tablet met internetverbinding!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een begeleidingstraject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt precies uitgelegd hoe wij werken en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Dit gesprek wordt meestal via Skype gevoerd, dus dan kun je ook direct ervaren hoe dat werkt.

Als je een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek, kun je hier klikken.