Mijn Superkracht.nl

Webinar

Wat is een webinar?

Een webinar is een lezing die je online kunt volgen. Wanneer je je opgeeft voor één van de webinars van Mijn Superkracht krijg je uiterlijk 2 dagen van te voren een mail met daarin de link naar het webinar. Vlak voordat het webinar begint klik je daarop om bij het webinar "binnen te gaan". Vanaf dat moment heb je contact met ons en kun je de presentatie volgen.

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan een webinar?

Om een webinar te volgen heb je een computer of een ander apparaat nodig waarop je een goede internetverbinding hebt. De kwaliteit van het geluid en het beeld is afhankelijk van de sterkte van je verbinding, dus een computer met een vaste verbinding is aan te raden.

Verder heb je luidsprekers of een koptelefoon nodig en eventueel een microfoon en/of webcam. Die laatste twee zijn niet nodig om het webinar te volgen, maar wel als je bijvoorbeeld een vraag wilt stellen of op een andere manier een actieve bijdrage wilt leveren aan het webinar.

Wil je meer weten over wat je kunt doen om het webinar zo goed mogelijk te kunnen volgen? Download de checklist "Deelnemen aan een webinar"

Wat kost een webinar?

Hoeveel een webinar kost, wordt vastgesteld door de organisator van het webinar. Aan onze webinars kun je over het algemeen gratis deelnemen. Als dit niet het geval is, staat dit duidelijk aangegeven bij de omschrijving.

Wil je aan één van onze webinars deelnemen, kijk dan in onze agenda voor de onderwerpen en data.