Mijn Superkracht.nl

Gratis webinar: Apps voor (voorbereidend) lezen en fonemisch bewustzijn

Door Eveline Kaleveld, dinsdag 12 juni 2018 20.00

Ik ben Eveline, al enige jaren heb ik de website kleutersdigitaal.nl. Op deze website schrijf ik over apps, digitale middelen en andere innovatieve materialen.
Ik sta 2 dagen per week voor groep 4 in Utrecht op de Catharijnepoort. Daarbij coach ik mijn collega’s ook met de inzet van ICT. Want hoe kunnen we ICT inzetten zodat het echt werkt voor jou en je leerlingen. Daar draait het voor mij om. De andere 3 dagen werk ik voor OinO Advies. Voor OinO Advies geef ik allerlei trainingen op ICT gebied aan scholen.

Inhoud

In dit webinar gaan we het hebben over apps die kunnen ondersteunen bij het voorbereidend lezen en fonemisch bewustzijn. Welke digitale tools kun je hiervoor gebruiken? En welke digitale tools kun je inzetten om (zelfstandig) oefenen?

Opbrengst

Na dit webinar heb je ideeën gekregen welke digitale middelen je kunt inzetten om te oefenen met fonemisch bewustzijn en (voorbereidend) lezen. Ook weet je hoe je deze in zou kunnen zetten.

Na afloop is er een overzichtspagina waarop je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken

Krijg je de melding dat je e-mailadres al bekend is? Dan kun je je toch aanmelden voor dit webinar door je gegevens aan te passen. Dit doe je door te klikken op "klik hier om je profiel aan te passen". Je krijgt dan een mail en als je de daar genoemde link volgt, kun je je aanmelden voor het webinar.