Mijn Superkracht.nl

Gratis webinar: programmeren

Door Eveline Kaleveld, maandag 7 mei 2018 20.00

Ik ben Eveline, al enige jaren heb ik de website kleutersdigitaal.nl. Op deze website schrijf ik over apps, digitale middelen en andere innovatieve materialen.
Ik sta 2 dagen per week voor groep 4 in Utrecht op de Catharijnepoort. Daarbij coach ik mijn collega‚Äôs ook met de inzet van ICT. Want hoe kunnen we ICT inzetten zodat het echt werkt voor jou en je leerlingen. Daar draait het voor mij om. De andere 3 dagen werk ik voor OinO Advies. Voor OinO Advies geef ik allerlei trainingen op ICT gebied aan scholen.

Inhoud

Progarmmeren je hoort het steeds vaker in het onderwijs. Maar wat is het eigenlijk? En hoe kun je in de klas aan de slag gaan met programmeren. Tijdens dit webinar maak je kennis met een aantal apps om te programmeren. Maar ik laat je ook zien hoe je zonder een computer kunt programmeren!

Opbrengst

Als je dit webinar hebt gevolgd heb je ideeen gekregen over welke apps je kunt gebruiken. Ook heb je verschillende middelen gezien waarmee je kunt programmeren. En je weet hoe je zonder computer kunt programmeren!

Na afloop is er een overzichtspagina waarop je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken

Aanmelden

* indicates required
Ik ontvang graag de mails van Mijn Superkracht *
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van OinO-advies *