Mijn Superkracht.nl

Webinars

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet. Wil je meer weten over webinars in het algemeen, kijk dan hier. Hieronder lees je welke webinars je de komende tijd kunt volgen via Mijn Superkracht.

Een melding krijgen als een nieuw webinar gepland wordt

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de webinars die via Mijn Superkracht verzorgd worden, kun je je hier aanmelden om een mail te ontvangen zodra er een nieuw webinar gepland wordt.

Op deze pagina zie je alle webinars waar je je op dit moment voor aan kunt melden en onderaan staat een veld om je gegevens achter te laten om de meldingen van nieuwe webinars te ontvangen.

Later de opname bekijken

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch hieronder aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

April

29 april 2021 20:30: Stap voor stap starten met je eigen praktijk

Mei

17 mei 20:00: Talent ontdekken, de invloed van executieve functies op gemeten intelligentie

20 mei 20:00: Goed begrijpend lezen stimuleert de executieve functies en de bouwstenen van het denken

Juni

8 juni 20:00: Hack het brein van je leerling door een cito-analyse begrijpend lezen

24 juni 20:00: Geen methodeslaaf meer zijn, maar ontspannen omgaan met teksten (begrijpend lezen)