Mijn Superkracht.nl

Webinars

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet. Wil je meer weten over webinars in het algemeen, kijk dan hier. Hieronder lees je welke webinars je de komende tijd kunt volgen via Mijn Superkracht.

Een melding krijgen als een nieuw webinar gepland wordt

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de webinars die via Mijn Superkracht verzorgd worden, kun je je hier aanmelden om een mail te ontvangen zodra er een nieuw webinar gepland wordt.

Op deze pagina zie je alle webinars waar je je op dit moment voor aan kunt melden en onderaan staat een veld om je gegevens achter te laten om de meldingen van nieuwe webinars te ontvangen.

Later de opname bekijken

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch hieronder aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

 

September

8 september 9:00: Automatiseren kun je leren!

8 september 20:00: Bewegend leren en woordenschat

15 september 9:00: Zo schrijf je snel een handelingsplan met Word en Excel!

22 september 9:00: Redactiesommen, een lastig verhaal?

Oktober

6 oktober 9:00: Blended leren in het basisonderwijs

6 oktober 20:00: De motoriek van de leerling vertelt

13 oktober 9:00: Spelling, zo oefen je effectief!

November

10 november 20:00: Spelenderwijs leren

Doorlopend

BTW en RT, wat moeten we ermee?