Voor Begeleiders

Het hebben van een eigen praktijk bestaat niet alleen uit het begeleiden van je leerlingen of cliënten, je bent ook ondernemer.

Dit ondernemen kost tijd en Mijn Superkracht zorgt dat je dit allemaal snel en makkelijk doet, zodat je zoveel mogelijk tijd overhoudt voor je echte werk!

Wat levert Mijn Superkracht jou op?

  • Tijd, je bespaart veel tijd doordat alle informatie over je leerlingen overzichtelijk bij elkaar staat.
  • Geld, de professionele uitstraling van jouw communicatie gaat vast nieuwe leerlingen aantrekken. Daarnaast krijg je via Mijn Superkracht korting op trainingen en diverse andere websites, hierdoor bespaar je tot honderden euro's per jaar.
  • Veiligheid, dankzij de beveiligingsmaatregelen zijn alle persoonsgegevens veilig binnen de omgeving.
  • Alle voordelen van het netwerk, je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je deel wilt nemen, zodat je kunt profiteren van alle kennis en ervaring binnen het netwerk op de momenten dat het jou uitkomt.

De beveiligde omgeving

Het doel van Mijn Superkracht is om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan je leerlingen en cliënten. 

De beveiligde omgeving is speciaal ontworpen voor begeleiders met een eigen praktijk en heeft verschillende functies die ervoor zorgen dat je snel en makkelijk je dossiers in orde kunt maken en houden. Bovendien kun je ook je leerling of cliënt, zijn ouders of verzorgers en eventuele andere betrokkenen toegang geven tot delen van het dossier, zodat je geen extra berichten hoeft te sturen.

Het netwerk

Daarnaast kun je je aansluiten bij het netwerk van begeleiders. Je wordt dan vermeld op de website, zodat mensen die op zoek zijn naar een begeleider je makkelijk kunnen vinden.

Je krijgt ook toegang tot het forum en de online trainingsomgeving, waar je diverse trainingen voor professionals vindt. Verder kun je deelnemen aan de activiteiten die speciaal voor leden worden georganiseerd en je kunt gebruik maken van de voordelen voor aangesloten begeleiders.

Startgesprek en gratis proefperiode

Als je je aanmeldt om gebruik te gaan maken van de communicatieomgeving, neem ik contact met je op voor een online startgesprek. Hierin laat ik je precies zien hoe de omgeving werkt en zorgen we er samen voor dat je er direct mee aan de slag kunt.

Ontdek je op dat moment of in elk geval in de eerste 2 weken dat de omgeving toch niets voor jou is? Dan kun je je account nog zonder kosten annuleren.

Klik op de verschillende mogelijkheden in het uitklapmenu hierboven om hier meer over te lezen of registreer direct om de omgeving 2 weken gratis en vrijblijvend uit te proberen.

Registreer nu

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer