Kom in contact!

Kom in contact!

Wat ontzettend fijn dat je interesse hebt in Mijn Superkracht en onze diensten!

Mijn naam is Annemieke Augusteijn en ik ben de eigenaresse van dit platform. Op deze website heb ik geprobeerd al je vragen te beantwoorden. 

Mocht je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden hebben, dan kun je op de pagina met de meestgestelde vragen kijken of daar het antwoord staat. 

 Maar natuurlijk kun je ook direct contact met me opnemen. Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens en je kunt ook gebruik maken van dit formulier, dan stuur ik je zo snel mogelijk een reactie.

Door dit formulier in te vullen, stuur je me persoonlijke gegevens. Uiteraard ga ik zorgvuldig met deze gegevens om en gebruik ik ze alleen om in reactie op je bericht contact met je op te nemen. Meer hierover lees je in mijn privacyverklaring.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kun je dit formulier invullen.

Tijdens het gesprek bespreken we wat je van Mijn Superkracht kunt verwachten en welke begeleiding jouw kind nodig heeft. Na dit gesprek ontvang je een bericht welke abonnementsvorm wij je adviseren en kun je een besluit nemen over het afsluiten van een abonnement.

Als je besluit een abonnement af te sluiten, kun je zelf kiezen welke begeleider jouw kind gaat begeleiden. Uiteraard adviseren wij je graag in deze keuze. Hierbij houden we rekening met je woonplaats en de hulpvraag van jouw kind in combinatie met de specifieke deskundigheid van onze begeleiders.

Direct in contact komen?
Bel voor direct contact naar 06 53 57 87 18 Of kom langs op: Meester Happensoenlaan 27
5237 JM ’s-Hertogenbosch
Mail direct naar: [email protected] BTW-nummer: NL001977109B63 KvK: 17239342
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Mijn Superkracht? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer