Activiteiten

Mijn Superkracht organiseert regelmatig webinars, cursussen en bijeenkomsten voor ouders, leerkrachten en begeleiders met een eigen praktijk. 

Op deze pagina vind je meer informatie en de links naar deze activiteiten.

Webinars

Een webinar is een lezing waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je later nog eens kunt bekijken. De lezing wordt online uitgezonden en het enige wat je hoeft te hebben om het te volgen is een computer, tablet of telefoon met internet.

De meeste webinars kun je ook achteraf bekijken. Ben je verhinderd op het moment dat het webinar gehouden wordt en wil je achteraf de link ontvangen? Meld je dan toch aan voor het webinar dat je wilt bekijken en je ontvangt achteraf de link naar de opname. Als je een webinar niet achteraf kunt bekijken, staat dat er duidelijk bij.

Informatie over webinars

Trainingen

Via deze website bieden wij een aantal trainingen aan. Trainingen voor kinderen, maar ook voor ouders, leerkrachten, begeleiders en andere geïnteresseerden.

Afhankelijk van de inhoud van de training kun je de training zelfstandig doorlopen of doe je dit onder begeleiding van een trainer. 

Klik vooral hieronder voor het complete aanbod!

Informatie over trainingen

Overige activiteiten

Regelmatig organiseert Mijn Superkracht nog andere activiteiten, zoals de jaarlijkse netwerkdag en de wekelijkse bijpraaturen. 

Een aantal van deze activiteiten is speciaal voor aangesloten begeleiders, andere activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Kijk hieronder voor meer informatie.

Activiteiten
    Mijn Superkracht.nl
    Geïnteresseerd?

    Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
    Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

    Contact Registreer