Wat is mijn Superkracht ?

Voor ouders

Wanneer je kind begeleid gaat worden door een remedial teacher, logopedist of kindercoach krijg je veel informatie. Vooraf worden er afspraken gemaakt en tijdens en na de sessie krijg je een verslag en/of aandachtspunten voor thuis. Dat is best veel om te onthouden, daarom is het wel zo prettig als je deze informatie op papier of digitaal krijgt, zodat je het later nog eens na kunt lezen. In mijn praktijk, en in de ervaring met mijn eigen kinderen, merk ik dat wisselschriften wel eens kwijtraken en dat e-mail verdwijnt in volle mailboxen... Dit is de belangrijkste reden geweest om de omgeving van Mijn Superkracht te laten ontwikkelen.

Beveiligde online omgeving

Mijn Superkracht is speciaal ontwikkeld voor de begeleiding van kinderen en jongeren, alleen of in groepjes. De begeleider kan alles wat te maken heeft met die begeleiding in deze omgeving zetten en als ouder of verzorger kun je hierop reageren en natuurlijk kun je zelf ook notities maken.

Als het belangrijk is dat bijvoorbeeld de leerkracht van je kind of een andere professional ook op de hoogte is van de begeleiding, kan deze met eigen inloggegevens gekoppeld worden aan jullie account. Jij bepaalt dan samen met de begeleider tot welke onderdelen je wel of geen toegang geeft.

Vind een remedial teacher

Tegenwoordig wordt de omgeving gebruikt door een groot aantal remedial teachers en logopedistes. Samen vormen we het netwerk dat ook onderdeel uitmaakt van Mijn Superkracht.

Als je op zoek bent naar een begeleider, kun je via deze site bekijken welke begeleiders aangesloten zijn en je kunt contact met ze opnemen. Als je het fijner vindt om met mij te overleggen welke begeleider jou en je kind het beste zou kunnen helpen, kun je ook eerst contact met mij opnemen.

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer