Iets uitleggen is veel makkelijk als je het kunt laten zien en er wat bij kunt vertellen dan als je het op papier moet doen. Of het nu gaat over het uitrekenen van een som, het laten zien hoe een materiaal werkt of het vertellen waarom jij geweldig in je vak bent, in een video gaat dat het beste.

Toch maken veel begeleiders nauwelijks gebruik van video. Ze hebben het idee dat het moeilijk is om een video te maken en dat het veel tijd kost. Ontzettend jammer, want met video kun je ontzettend veel bereiken!

Snel en makkelijk

Wist je dat je een eenvoudige uitlegvideo bijna net zo snel kunt maken als je de uitleg live aan een leerling kunt geven? Als je de goede tools gebruikt, is het opnemen van je uitleg een fluitje van een cent.

Ook andere video's kun je redelijk snel maken. Als je ze ook wilt bewerken en bijvoorbeeld afbeeldingen wilt laten zien of er een ondertiteling bij wil plaatsen, kost het vaak wel wat meer tijd, maar ook dat proces is flink te versnellen.

Hoe dan?

Ik kan me voorstellen dat je nu denk: "Ja, dat klinkt allemaal heel interessant, maar hoe doe ik dat?" Als je het antwoord op die vraag wil, kun je je nu aanmelden voor de online training "Het maken, bewerken en publiceren van video".

Online training

In 5 modules laat ik je zien welk soort filmpjes je kunt maken en welke tools je daarvoor kunt  gebruiken. Er zijn veel meer tools beschikbaar dan ik je in deze training kan laten zien, maar als je alle lessen hebt doorlopen ken je mijn favorieten.
Deze training kun je volgen op het moment dat jou uitkomt en hij blijft minstens een jaar voor jou beschikbaar.

Jouw investering

Je kunt direct beginnen met deze training voor maar €47,50!

Korting voor aangesloten begeleiders

Heb je een betaald account bij Mijn Superkracht? Dan krijg je op deze training maar liefst €20,00 korting! 

Wie een proefaccount heeft of zich nu aanmeldt als nieuwe begeleider, krijgt deze korting zodra de betaalde periode begint. De korting wordt dan verrekend op de eerste factuur of facturen, tot het volledige kortingsbedrag is verrekend.

Aanmelden voor activiteit