Een voorwaarde om vlot en goed te kunnen rekenen is dat een kind de antwoorden op de sommen tot 20 en de tafelsommen binnen een paar seconden weet, het liefst binnen 3 tot 4 seconden. Verder is het heel belangrijk dat je bij sommen die vaak voorkomen snel weet op welke manier je ze het beste uit kunt rekenen.

De enige manier om dit voor elkaar te krijgen, is door heel veel te oefenen. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat er geoefend wordt op een manier die ook werkt en liefst ook nog leuk is, want dan is het beter vol te houden.

In dit webinar vertel ik je wat belangrijk is om het rekenen effectief te oefenen en welke online tools je kind daarbij kan gebruiken. Aan het einde van het webinar krijg je ook de mogelijkheid om je aan te melden om mijn mails te ontvangen, daarbij krijg je dan de uitgebreide lijst met tools en links cadeau.

Presentatie door
Annemieke Augusteijn

Duur
1 uur

Wanneer
Je kunt je hier aanmelden om de link naar de opname te ontvangen. Deze blijft 2 weken actief en je kunt in die periode het webinar 1 keer bekijken.

Doelgroep
Ouders en professionals die kinderen begeleiden op het gebied van rekenen, zoals leerkrachten en remedial teachers​​​​​​​

Bewijs van deelname
​​​​​​​Nee

Kosten
Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Wil je toch een bijdrage leveren? Dan vind ik het heel fijn als je me een review geeft op Facebook en Google!

Aanmelden voor activiteit