Als je een eigen bedrijf begint is het een logische stap om je bedrijf ook een plekje te geven op social media. En het lijkt zo makkelijk, een pagina heb je in een paar minuten aangemaakt en daarna plaats je gewoon af en toe, of vaker dan af en toe, een bericht en klaar ben je!

In de praktijk blijkt het toch een beetje lastiger. In het begin bereik je nauwelijks mensen met je berichten en krijg je vooral reacties en likes van vrienden en kennissen. En als je een goed bericht geplaatst hebt, krijg je allemaal reacties, misschien zelfs wel van mensen die je niet kent. Superfijn natuurlijk, maar daar moet je dan ook weer op reageren. Bovendien wordt het als je een tijdje bezig bent steeds lastiger om nieuwe berichten te bedenken.

Iedereen die begint met een pagina op Facebook loopt hier tegenaan. Gelukkig kun je daar wel iets aan doen. Ben je benieuwd wat? Doe dan mee aan de masterclass Facebook die ik op 27 juni organiseer. 

Deze masterclass duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en na afloop:

 • weet jij hoe het bereik van je berichten groeit en hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen
 • weet jij hoe je van de mensen die je berichten liken volgers kunt maken
 • begrijp je de statistieken van je berichten en kun je er gebruik van maken
 • weet je waar je inspiratie voor nieuwe berichten kunt vinden
 • ken je verschillende manieren om deze berichten in te plannen en zo structureel aan je online marketing te werken

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 27 juni om 9:30

Waar: online, ik gebruik voor deze masterclass meetingsoftware, zodat je zelf direct mondeling je vragen kunt stellen. Tijdens de masterclass kun je er voor kiezen om je camera aan te zetten of uit te houden (dit in verband met de opname)

Deelnemersbijdrage: €47,50 inclusief:

 • Live deelname aan de masterclass met de mogelijkheid om direct al je vragen te stellen.
 • 2 weken toegang tot de opname van de masterclass
 • Minimaal 6 maanden toegang tot de video's die gebruikt zijn bij de masterclass
 • Account voor de online community inclusief toegang tot de besloten groep voor deelnemers aan deze masterclass
 • Mogelijkheid om ook achteraf alle vragen te stellen die bij je opkomen als je aan de slag gaat met wat je tijdens de masterclass hebt geleerd

Je ontvangt hiervoor een factuur na aanmelding

De online community (Huddle)

Bij aanmelding voor de masterclass krijg je direct toegang tot alle informatie over deze masterclass in de online community (Huddle) van Mijn Superkracht. 

Deze community is toegankelijk voor alle klanten van Mijn Superkracht (de begeleiders en deelnemers aan activiteiten zoals deze masterclass) en voor wie downloads heeft aangevraagd via de website. Je profiel in de community is zichtbaar voor alle gebruikers en je kunt zelf instellen welke gegevens je daarin deelt.

Wil je liever geen account voor de community, maar wil je wel deelnemen aan de masterclass? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

 1. Meld je wel aan via onderstaande knop en verwijder direct daarna, of na het kopiëren van de link om live deel te nemen, je account voor de Huddle. Hoe je dit doet lees je in de mail die je ontvangt na aanmelden. 
 2. Stuur me een mail met de gegevens die nodig zijn om je aan te melden, dan maak ik je aanmelding in orde zonder account. Je vindt deze gegevens op het formulier waar je komt via onderstaande knop.

In beide gevallen zorg ik dat je na afloop toegang krijgt tot de opname en de video's, maar helaas vervalt zonder account de mogelijkheid om vragen te stellen in de besloten groep.

Aanmelden voor activiteit