Het geven van begeleiding via videobellen is net even anders dan de begeleiding in je praktijk. Zeker in het begin is er best veel dat je moet regelen en er zijn allerlei extra zaken om rekening mee te houden. Zo is het bijvoorbeeld goed om na te denken welk videoprogramma je gaat gebruiken en hoe je daarbij de privacy van je leerling beschermt, maar ook hoe je zorgt dat de materialen bij je leerling komen zonder dat je de auteurswet overtreedt. 

En dan hebben we het nog niet eens over de sessie zelf. Ook daar verandert natuurlijk het één en ander!

In dit webinar vertel ik je hoe je de online begeleiding vorm kunt geven en met welke dingen je rekening moet houden, zodat je daarna direct online aan de slag kunt met je leerlingen.

Over Annemieke

Annemieke is de eigenaresse van Mijn Superkracht, een online communicatieomgeving speciaal ontworpen voor de individuele begeleiding van kinderen. Zij verzorgt vanuit haar eigen praktijk al ruim 10 jaar online begeleiding aan Nederlandstalige kinderen in binnen- en buitenland.

Daarnaast ondersteunt zij onderwijsprofessionals met een eigen praktijk op zakelijk en technisch gebied vanuit het netwerk van aangesloten begeleiders.

Praktische informatie

Voor wie

Onderwijsprofessionals met een eigen praktijk die tips en trucs zoeken voor de online begeleiding.

Duur

Ongeveer 75 minuten

Kosten

€24,67 excl. btw, vanwege de kleineondernemersregeling wordt geen btw in rekening gebracht.

Aanmelden voor activiteit