Het uitrekenen van redactiesommen, ook wel verhaalsommen genoemd, is voor veel kinderen lastig. Het grote probleem is dat je niet alleen in het uitrekenen van de som, maar ook in het vinden van de som fouten kunt maken. En soms ben je na het uitrekenen van de eerste som nog niet klaar, maar heb je nog een tweede en misschien zelfs derde som die je uit moet rekenen om het antwoord op de vraag te kunnen geven.

Vanuit mijn ervaring in mijn eigen praktijk heb ik een stappenplan ontwikkeld, dat mijn leerlingen helpt om een redactiesom op te lossen en het goede antwoord op de gestelde vraag te geven.
​​​​​​​
In dit gratis webinar geef ik je meer informatie over redactiesommen en laat ik je mijn stappenplan zien, zodat je dat ook voor jouw leerlingen kunt gebruiken.

Je kunt dit webinar volgen op je pc, laptop en tablet, in de mail die je ontvangt na aanmelding lees je meer informatie over de technische eisen om het webinar zo goed mogelijk te kunnen volgen.

Presentatie door
Annemieke Augusteijn

Duur
1 uur

Doelgroep
Professionals die kinderen begeleiden op het gebied van rekenen, zoals leerkrachten en remedial teachers​​​​​​​

Bewijs van deelname
Tegen betaling

Kosten
Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden. Wil je toch een bijdrage leveren? Dan vind ik het heel fijn als je me een review geeft op Facebook en Google!

Aanmelden voor activiteit