De omgeving

De beveiligde omgeving is speciaal ontwikkeld voor de individuele begeleiding van kinderen en jongeren. Alle informatie over deze begeleiding kun je hier veilig en snel delen met je leerlingen/ cliënten, hun ouders en verzorgers en andere betrokkenen.

Lees snel verder voor meer informatie!

De beveiligde omgeving biedt je alles wat je nodig hebt om je administratie zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Je communiceert hier veilig met je leerlingen/ cliënten en hun ouders en ook andere betrokkenen zoals leerkrachten en intern begeleiders kun je toegang geven tot de onderdelen die voor hen van belang zijn.

Doordat alle berichten, verslagen en documenten die je in de omgeving plaatst overzichtelijk worden opgeslagen, kun je alles snel terugvinden en ontstaat bijna vanzelf een elektronisch dossier. Je hoeft dus alles maar 1 keer te noteren en geen extra handelingen uit te voeren om de informatie met anderen te delen.

AVG

In het ontwerp van de omgeving is rekening gehouden met de eisen die de AVG aan jou stelt. 

De beveiliging zorgt ervoor dat de persoonsgegevens die jij verwerkt, beschermd zijn tegen toegang van onbevoegden, verlies en beschadiging. Bovendien kun je alle gegevens zo snel en makkelijk delen met iedereen die betrokken is bij het traject. Jij bepaalt per onderdeel wie toegang krijgt, zodat je altijd volledige controle hebt over de gegevens die je deelt.

Onderdelen

Je vindt in de omgeving onder andere:

  • een overzicht van alle sessies en de daarbij horende verslagen
  • huiswerkopdrachten
  • een to-do-lijst
  • de mogelijkheid om facturen te sturen
  • Een sessieplanner gekoppeld aan een tegoedenoverzicht
  • en nog veel meer...

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de omgeving? Probeer hem dan nu 2 weken gratis en vrijblijvend uit!

Registreren

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer