Mijn Superkracht.nl

Contact

Annemieke Augusteijn. Mijn SuperkrachtWat ontzettend fijn dat je interesse hebt in Mijn Superkracht en onze diensten!

Mijn naam is Annemieke Augusteijn en ik ben de eigenaresse van dit platform.
Op deze website heb ik geprobeerd al je vragen te beantwoorden. Mocht je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden hebben, dan kun je op de pagina met de meestgestelde vragen kijken of daar het antwoord staat.  Maar natuurlijk kun je ook direct contact met me opnemen. Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens en je kunt ook gebruik maken van dit formulier, dan stuur ik je zo snel mogelijk een reactie.

Uiteraard gebruik ik de gegevens die je hier invult niet voor andere doeleinden. In de privacyverklaring lees je hier meer over.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer je een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kun je ook dit formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deel uitmaken van het netwerk

Alle informatie voor begeleiders die graag deel uit zouden willen maken van het netwerk van aangesloten remedial teachers, logopedistes en kindercoaches heb ik op deze website bij elkaar gezet. Daar heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de gratis online training waarin ik je precies uitleg hoe je Mijn Superkracht in zou kunnen zetten in je eigen praktijk.

Ik hoor heel graag van je!

Met hartelijke groeten,

Annemieke

Mijn Superkracht maakt deel uit van Praktijk voor Remedial Teaching Annemieke Augusteijn, KvK: 17239342, BTW-nummer: NL001977109B63