Hoi, ik ben Debora Wennekes en wat leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben eigenaar van Samen Leren Coaching & Remedial Teaching. Als bevoegd leerkracht heb ik in diverse delen van Nederland lesgegeven en dat heb ik altijd met veel plezier en toewijding gedaan.

Maar soms lopen dingen niet altijd zoals je wilt! Tijdens mijn ziekteperiode heb ik de tijd gehad om na te denken over mijn toekomst. Het ondersteunen van leerlingen waarbij het leren niet van zelf gaat, heeft mij altijd aangetrokken en zodoende is mijn droom ontstaan om een remedial teaching praktijk te openen. Ik heb ervoor gekozen om de opleiding “Master Educational Needs” te volgen en dit diploma heb ik in 2023 behaald. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis vergroot om nog gerichter aan te kunnen sluiten bij wat een leerling nodig heeft om tot ontwikkeling te komen.

Heeft uw kind bijvoorbeeld moeite met spelling, rekenen, (begrijpend) lezen, woordenschat of de fijne motoriek? Of kan uw kind zijn/haar aandacht niet bij het werk houden? Als remedial teacher bied ik uw kind een één op één begeleiding aan. Tijdens de sessies werk ik vanuit een positieve benadering waarbij zich veilig voelen, het vergroten van het zelfvertrouwen en plezier hebben in het leren centraal staan.

Wat kun je verwachten:

 -        Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek stel ik een persoonlijk groeiplan/behandelplan op voor uw kind;

-        Bouwen aan het vergroten van de kennis en het zelfvertrouwen van uw kind;

-        Ik heb geduld, vertrouwen in uw kind en werk vanuit een veilige setting;

-        Ik ben een ervaren en bevoegd leerkracht en remedial teacher;

-        Er is regelmatig contact met de ouders en school (met uw toestemming) om de vorderingen te bespreken. Immers we werken aan een gemeenschappelijk belang om uw kind verder te helpen.

 Wil je meer weten over wat ik voor jouw kind kan betekenen? Bezoek dan mijn website: www.samenlerencoaching.nl en wellicht tot ziens!