Hoi, Ik ben Shurenska Djinga van ShuTeaches!

Ik ben een zeer enthousiast, kindgericht, creatief persoon en moeder van twee inmiddels volwassen mannen.

Naast het ouderschap ben ik ook een zeer leergierig persoon. Na mijn studie heb ik diverse banen in het onderwijs en de kinderopvang gehad. Door diverse studies, cursussen en workshops te volgen heb ik mezelf kunnen verdiepen in allerlei hedendaagse problematiek en ontwikkelingen rondom de ontwikkeling van kinderen.

Door al deze activiteiten en mijn eigen kinderen ben ik in aanraking gekomen met een grote groep kinderen met diverse gedrags- en ontwikkelingsproblemen en is er een passie ontstaan om deze kinderen en hun ouders te helpen. Tussen deze kinderen zitten ook veel hoogbegaafden en beelddenkers die door het niet bij hen passende onderwijs vast lopen. 

Als alleenstaande ouder van twee hoogbegaafde kinderen, weet ik dat het financieel soms lastig is om de juiste hulp voor je kind in te schakelen. Bijlessen, remedial teaching en coaching zijn voor sommige ouders onbetaalbaar.

Vanuit de gedachte dat er voor ieder kind betaalbare hulp moet zijn ben ik gestart met ShuTeaches!

ShuTeaches

In mijn praktijk begeleid ik regelmatig (bi-culturele) (hoogbegaafde kinderen die vastlopen op een of meer onderdelen in het onderwijs. Samen we gaan we de uitdaging aan om aan deze problemen te werken. Het versterken van hun vaardigheden en het werken aan zelfvertrouwen zijn speerpunten in de begeleiding.

ShuTeaches bied de volgende diensten

- Bijles

- Coaching

- Coaching bij hoogbegaafdheid

- Huiswerkbegeleiding

- Ik leer anders trainingen (voor beelddenkers)

- Leestrajecten

- Peergroepen

- Remedial Teaching

De begeleiding in de praktijk is gericht op de specifieke behoeften van het kind.