Webinars

Een interessante lezing volgen onder het genot van je favoriete thee, op je eigen bank, dat is toch heerlijk!

Dankzij ons grote aanbod in webinars kun je kiezen uit tal van interessante onderwerpen, die je live of on demand kunt volgen. 

Alle informatie hierover lees je hieronder.

Een webinar is een lezing die je online kunt volgen. Deze webinars worden live verzorgd en vaak kun je achteraf ook de opname bekijken. Via deze pagina heb jij bovendien ook de mogelijkheid om een aantal populaire webinars on demand te bekijken, zodat je geen enkel webinar hoeft te missen.

Op deze pagina vind je meer informatie over het volgen van een webinar en onderaan de pagina staat een overzicht met alle beschikbare webinars.

Live deelnemen

Wanneer je je opgeeft voor één van de live webinars van Mijn Superkracht krijg je uiterlijk 2 dagen van te voren een mail met daarin de link naar het webinar. Vlak voordat het webinar begint, klik je daarop om bij het webinar "binnen te gaan". Vanaf dat moment heb je contact met ons en zodra de presentatie begint, kun je die live volgen.

Als live deelnemer ontvang je meestal ook achteraf een link om de opname te bekijken. Kun je dus niet het hele webinar volgen vanwege andere verplichtingen of wil je het verhaal nog een keer beluisteren, dan kan dat. 

Meestal is een opname een beperkte periode beschikbaar. In de mail met de link om de opname te bekijken, staat vermeld wanneer de link vervalt.

Een opname bekijken

De opname van een webinar kun je bekijken op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Wanneer je je hebt aangemeld voor een live webinar, ontvang je zoals gezegd na de uitzending de link naar de opname die na een bepaalde periode vervalt.

Meld je je via deze site aan om een opname on demand te bekijken, dan kun je deze direct bekijken, maar je ontvangt ook een mail met je persoonlijke kijklink. Ook deze is een bepaalde periode voor jou actief en daarna vervalt de link.

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan een webinar?

Om een webinar te volgen heb je een computer of een ander apparaat nodig waarop je een goede internetverbinding hebt. De kwaliteit van het geluid en het beeld is afhankelijk van de sterkte van je verbinding, dus een computer met een vaste verbinding is aan te raden.

Verder heb je luidsprekers of een koptelefoon nodig en eventueel een microfoon en/of webcam. Die laatste twee zijn niet nodig om het webinar te volgen, maar wel als je bijvoorbeeld een vraag wilt stellen of op een andere manier een actieve bijdrage wilt leveren aan het webinar.

Wil je meer weten over wat je kunt doen om het webinar zo goed mogelijk te kunnen volgen? Klik dan hier voor de eisen die het volgen van een webinar aan je systeem stelt.

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer