Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?


Ik probeer zo goed mogelijk alles uit te leggen op deze site en in de handleiding (deze vind je als je bent ingelogd ook in het menu aan de linkerkant). Mocht het voorkomen dat je nog vragen hebt, dan zullen ze waarschijnlijk hieronder staan. 

Staan ze hier niet tussen? Dan kun je me natuurlijk altijd nog mailen! Kijk op de contactpagina hoe.

Veelgestelde vragen
Terug

Ik heb een melding gekregen, maar kan het betreffende bericht niet vinden. Wat nu?

Wanneer de begeleider of 1 van de andere gebruikers iets plaatsen in het dossier van je kind of leerling, ontvang je hier een melding van. Deze melding kan in je mail komen, als je de mailmeldingen niet hebt uitgeschakeld, en je vindt hem na het inloggen op je dashboard.

In deze melding staat een link naar het bericht, maar toch kan het gebeuren dat je het bericht niet kan vinden, hoe komt dat en hoe los je het op?

Toegang tot verschillende onderdelen

Het eerste wat hiervoor belangrijk is om te weten, is dat de begeleider in kan stellen tot welke onderdelen je toegang krijgt en dat dit per gebruiker kan verschillen, het kan dus zijn dat je kind alleen toegang heeft tot de opdrachten en jij alleen tot de verslagen van de afspraken met de begeleider. Dit is op een later moment ook aan te passen door de begeleider als daar een reden voor is.

Je ontvangt alleen meldingen over de onderdelen waar je toegang toe hebt, maar het zou dus kunnen dat je een melding krijgt over een bericht en dat daarna de begeleider aanpast tot welke onderdelen je toegang krijgt. In dat geval is het bericht niet meer toegankelijk voor jou en kun je het dus niet vinden.

Met het goede account inloggen

Het feit dat je niet met elk account toegang hebt tot alle berichten, kan ook voor verwarring zorgen. Het systeem zorgt er namelijk voor dat je niet elke keer opnieuw hoeft in te loggen door je niet elke keer dat je de pagina verlaat automatisch uit te loggen. Dat betekent dat, als jij je apparaat deelt met iemand anders, je met een ander account ingelogd kan zijn dan je denkt. 

Je kunt altijd zien wie er ingelogd is door te kijken naar de naam rechts bovenaan het scherm. Staat daar niet je eigen naam, dan heb je dus mogelijk geen toegang tot het bericht dat je zoekt of de link waar je op klikt. Om dat op te lossen, log je uit en log je in met je eigen account.

Het bericht opzoeken in het overzicht

Heb je de mail en/ of de melding met de link niet meer, dan kun je het bericht ook opzoeken in de verschillende overzichten. Je vindt deze overzichten via het menu aan de linkerkant.

In ieder overzicht kun je de betreffende berichten lezen door te klikken op het porloodje achter de titel ervan. Als je op zoek bent naar het verslag van een sessie en je toegang hebt tot de agenda, kun je het verslag ook lezen door in de agenda op de betreffende sessie te klikken.

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer