Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?


Ik probeer zo goed mogelijk alles uit te leggen op deze site en in de handleiding (deze vind je als je bent ingelogd ook in het menu aan de linkerkant). Mocht het voorkomen dat je nog vragen hebt, dan zullen ze waarschijnlijk hieronder staan. 

Staan ze hier niet tussen? Dan kun je me natuurlijk altijd nog mailen! Kijk op de contactpagina hoe.

Veelgestelde vragen
Terug

Ik heb geen bericht gekregen om mijn account te activeren. Hoe kan ik toch een wachtwoord aanmaken?

Het gebeurt wel eens dat de mail om een wachtwoord aan te maken door een spamfilter wordt tegengehouden of om andere redenen niet goed aankomt. Gelukkig kun je ook zonder deze mail een wachtwoord aanmaken en het account in gebruik nemen. Je gaat hiervoor naar de pagina om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je vult hier het mailadres in dat gebruikt is om het account aan te maken en klikt op "verzenden". Vervolgens ontvang je een mail om een wachtwoord aan te maken.

Komt de mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken ook niet goed aan? Dan is over het algemeen niet het spamfilter het probleem, maar is er een andere reden waardoor je de mails niet goed ontvangt. Neem in dat geval contact op met je begeleider. Die kan controleren of het mailadres wel goed is ingevoerd en eventueel handmatig een wachtwoord in laten stellen.

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer