Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?


Ik probeer zo goed mogelijk alles uit te leggen op deze site en in de handleiding (deze vind je als je bent ingelogd ook in het menu aan de linkerkant). Mocht het voorkomen dat je nog vragen hebt, dan zullen ze waarschijnlijk hieronder staan. 

Staan ze hier niet tussen? Dan kun je me natuurlijk altijd nog mailen! Kijk op de contactpagina hoe.

Veelgestelde vragen
Terug

Wat kost de begeleiding?

Zoals je misschien gezien hebt, staan er geen prijzen op de pagina met de pakketten. Hier is een aantal redenen voor:

  • Mijn Superkracht verzorgt de begeleiding niet zelf, maar helpt je om een begeleider te vinden die je kind kan bieden wat het nodig heeft. Je maakt daarna de afspraken met die begeleider en die bepaalt welke tarieven hij rekent. Hierbij kan het ook zijn dat hij ervoor gekozen heeft om niet de pakketten aan te bieden zoals die op deze site staan, maar om een andere vorm te kiezen.
    Vaak vind je de informatie hierover op de website van de begeleider.
  • Voor een aantal onderdelen van het pakket kunnen we niet zonder je gesproken te hebben, inschatten hoeveel tijd het zal gaan kosten. Zodra de begeleider bijvoorbeeld weet in welke groep je kind zit, om welk(e) vak(ken) het gaat en welke informatie je zelf al hebt, zal hij je vertellen wat hij verwacht dat de begeleiding gaat kosten.

Ik kan je hier dus niet vertellen hoeveel de begeleiding van jouw kind zal gaan kosten, want dat hangt er vanaf wat jouw kind nodig heeft en welke begeleider dat het beste kan bieden.


Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer