Mijn Superkracht Remedial Teaching

Heeft je kind problemen op school, zit het niet lekker in zijn vel of komt er niet uit wat er volgens jou inzit en ben je op zoek naar een deskundige remedial teacher? 

Dan ben je bij Mijn Superkracht aan het juiste adres!

Deskundige remedial teachers

Bij Mijn Superkracht zijn remedial teachers, kindercoaches en logopedisten uit het hele land aangesloten. Zij begeleiden kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze moeite hebben met een vak op school, onzeker zijn of niet laten zien wat ze kunnen.

Via deze website kun je zelf een begeleider uitzoeken die past bij jullie vraag en rechtstreeks contact met diegene opnemen. 

Zoek zelf een remedial teacher

Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Annemieke Augusteijn, de eigenaresse van Mijn Superkracht. Zij bespreekt dan met je wat de hulpvraag is van je kind en daarna gaat zij op zoek naar een begeleider die jouw kind goed zou kunnen begeleiden. Zij brengt jullie vervolgens met elkaar in contact, zodat jij kunt kijken of de betreffende remedial teacher inderdaad bij jullie past.

Neem contact op

Beveiligde online omgeving voor communicatie

Ook biedt Mijn Superkracht een beveiligde online omgeving. In deze omgeving vind je alle informatie over de begeleiding van je kind, zoals de gemaakte afspraken, eventuele oefeningen die jullie thuis kunnen doen en de verslagen van de sessies.

Er kan ook een account voor de leerkracht van je kind gekoppeld worden aan jullie account, zodat die ook precies waar in de begeleiding aan gewerkt wordt en op welke manier. Natuurlijk gebeurt dit alleen als jullie daar toestemming voor geven.

In de omgeving is ook ruimte voor alles wat jou thuis opvalt. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde oefening nog lastig is of vertelt je kind iets dat de begeleider zou moeten weten, dan kun je dat in de omgeving noteren.

Op deze manier kun je precies bijhouden hoe de begeleiding loopt en heeft ook de begeleider een duidelijk overzicht. 

Wil je meer weten over de omgeving? Kijk dan hier

Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer