Vind de begeleider die past bij jouw kind!

Op deze pagina vertel ik je hoe je uit alle begeleiders die zijn aangesloten bij Mijn Superkracht precies die begeleider kiest die past bij de vraag van jouw kind.

Vind een begeleider

Begeleiding in de praktijk, op locatie of online

Het eerste wat belangrijk is als je een begeleider zoekt, is of de begeleiding online kan plaatsvinden. Als dat niet kan, ben je natuurlijk op zoek naar een begeleider die bij jou in de buurt werkt.

Op deze pagina kun je kiezen om een overzicht van alle begeleiders te zien of om ze op een kaart te bekijken. Om de kaart te bekijken, klik je bovenaan deze pagina onder "weergave" op "kaart".

Filter
De mogelijkheden om een gefilterd aanbod te bekijken

De kennis en ervaring van de begeleider

Natuurlijk zoek je een begeleider die de kennis en ervaring heeft om je kind te helpen. Als je kind bijvoorbeeld problemen heeft met lezen, zoek je een andere begeleider dan wanneer het nodig is dat je kind leert om huiswerk te plannen.

Op de pagina met begeleiders kun je daarom aangeven bij "kwalificaties" wat jij welke kennis en ervaring jij belangrijk vindt. Ook kun je kiezen of je bijvoorbeeld een logopedist, remedial teacher of kindercoach zoekt. Hier lees je welke keuzes je kunt maken.

De leeftijd en het schooltype van je kind

Je kunt ook onder "doelgroep" aangeven op welke school je kind zit en, bij het voortgezet onderwijs, op welk schooltype. Je ziet dan welke begeleiders hierbij passen.

De "klik"

Het laatste punt is misschien wel het belangrijkste: past de begeleider bij jou en bij je kind? Is er een "klik"?

Dit is natuurlijk moeilijk te zien op een website, als kun je wel al een idee krijgen door het profiel en/ of de website van een begeleider te bekijken. Als die je aanspreekt, kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek besluit je of deze begeleider degene is die je kind mag gaan begeleiden.

Samen kiezen

Heb je na het lezen van het bovenstaande nog vragen over het kiezen van een begeleider of wil je hier graag hulp bij? Neem dan gerust contact met me op, dan kiezen we samen!

Vind een begeleider

Zoek de begeleider die bij jou past
 • Rosmalen
  Miek Verhoeven

  Het béste in kinderen naar boven halen, samen gáán voor succesjes, waardoor zelfvertrouwen én schoolresultaten groeien. Dát is het allermooiste van mijn vak. Daarom ben ik graag DE hulp bij leerproblemen.

  Lees meer
  Gediplomeerd leerkracht
  Gediplomeerd remedial teacher
  Basisregistratie LBRT
  Registratie generalist LBRT
  Registratie specialist LBRT
  Specialist rekenproblemen en dyscalculie
  Gecertificeerd kindercoach
  Basisonderwijs
 • Terneuzen
  Manuel Colsen

 • Amsterdam
  Arian Joldersma

  Lees meer
  GZ-Psycholoog
  Psycholoog NIP
  Begeleiding via videochat
  Specialist leesproblemen en dyslexie
  Specialist spellingproblemen
  Specialist rekenproblemen en dyscalculie
  Specialist executieve functies
  Specialist leren leren
  Registered EuroPsy Psychologist
Mijn Superkracht.nl
Geïnteresseerd?

Wil je ook gebruik maken van Mijn Superkracht?
Neem vrijblijvend contact op of registreer direct!

Contact Registreer